Hej, rozgość się, choć życzę żebyś nie siedziała tu z nami długo i wkrótce doczekała się ciąży widzę że przeszłyśmy stratę prawie w tym samym czasie..Hejka dziewczyny - czy mogę dołączyć?
Troszkę o sobie
10.07 poroniłam moją 3 ciąże ( 1 ciąża córka 7 lat, druga ciąża synek 14 miesięcy , trzecia ciąża poronienie samoistne w 7 tyg ciąży ) . Zaczęliśmy z mężem starania od razu. Na razie nic może w tym miesiącu się uda.
reklama
BabyDream27
Fanka BB :)
Właśnie ten conceive chciałam o którym pisze Emenemsy tylko z tego co się orientuję zmienił nazwę na Fertilsafe Plus. I jak patrzę to są dwie opcje do kupienia: 75ml + 2x5ml (ampułki) za 63,99 albo sam ten 75ml za 71,50.No kurde u mnie ten śluz tez problem. A jaki żel planujesz? Czytałaś coś o tym? Jak masz jakiś „sprawdzony” daj nazwę proszę, bo mi to się tylko te spamujące laski z naturalnej płodności wyskakują z reklamą ich żelu.
BabyDream27
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Hejka dziewczyny - czy mogę dołączyć?
Troszkę o sobie
10.07 poroniłam moją 3 ciąże ( 1 ciąża córka 7 lat, druga ciąża synek 14 miesięcy , trzecia ciąża poronienie samoistne w 7 tyg ciąży ) . Zaczęliśmy z mężem starania od razu. Na razie nic może w tym miesiącu się uda.
Różamama
Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego od początku ale bardzo za was trzymam kciuki .
Któraś pisana o testach owulacyjnych.
Starając się o drugie dziecko wspomagałam się testem owulacyjnych który tak naprawdę nic nie pokazywał wiec potem stwierdziłam ze są do bani i zaciążyłam bez niego. Dodam ze mniej więcej wiem kiedy mam owulacje bo wtedy mam dużo śluzu wodnistego i ból jajników.
Teraz po poronieniu jak wróciła miesiączka znów wydawało mi się ze mam owulacje ale starania zakończyły się bez ciąży. Mam cykle średnio co 33 dni . 3 dni temu dostałam mega wodnistego śluzu ale sobie pomyślałam ze za wcześnie na owulacje ale na wszelki wypadek zrobiłam test owulacyjny który kiedyś kupiłam i oczywiście blada druga kreska czyli negatywny , w między czasie przytulanki po kolejnym dniu a dodam ze śluzu coraz więcej było znów zrobiłam test i znów blada druga kreska czyli znów brak owulacji. Pod wieczór tego samego dnia znów zrobiła i zobaczyłam dwie identyczne kreski wiec test pozytywny . Zaczęliśmy starania z mężem . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Reasumując - z moich obserwacji i testu wynika ze owulacje miałam wcześniej.
Któraś pisana o testach owulacyjnych.
Starając się o drugie dziecko wspomagałam się testem owulacyjnych który tak naprawdę nic nie pokazywał wiec potem stwierdziłam ze są do bani i zaciążyłam bez niego. Dodam ze mniej więcej wiem kiedy mam owulacje bo wtedy mam dużo śluzu wodnistego i ból jajników.
Teraz po poronieniu jak wróciła miesiączka znów wydawało mi się ze mam owulacje ale starania zakończyły się bez ciąży. Mam cykle średnio co 33 dni . 3 dni temu dostałam mega wodnistego śluzu ale sobie pomyślałam ze za wcześnie na owulacje ale na wszelki wypadek zrobiłam test owulacyjny który kiedyś kupiłam i oczywiście blada druga kreska czyli negatywny , w między czasie przytulanki po kolejnym dniu a dodam ze śluzu coraz więcej było znów zrobiłam test i znów blada druga kreska czyli znów brak owulacji. Pod wieczór tego samego dnia znów zrobiła i zobaczyłam dwie identyczne kreski wiec test pozytywny . Zaczęliśmy starania z mężem . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Reasumując - z moich obserwacji i testu wynika ze owulacje miałam wcześniej.
O, to nie wiedziałam, ale ja używałam chyba jeszcze w tamtym roku, może na początku 2019.Właśnie ten conceive chciałam o którym pisze Emenemsy tylko z tego co się orientuję zmienił nazwę na Fertilsafe Plus. I jak patrzę to są dwie opcje do kupienia: 75ml + 2x5ml (ampułki) za 63,99 albo sam ten 75ml za 71,50.
Bbergamotka
Dziewczyny jeśli nie macie pco to moim zdaniem bez sensu brać inofem, ovarin itp. Bardziej postawiłabym na koenzym Q10.
Bbergamotka
Właśnie ten conceive chciałam o którym pisze Emenemsy tylko z tego co się orientuję zmienił nazwę na Fertilsafe Plus. I jak patrzę to są dwie opcje do kupienia: 75ml + 2x5ml (ampułki) za 63,99 albo sam ten 75ml za 71,50.
To, ze zmienił nazwę tez nie wiedziałam Polecam kupić w ampułkach. Wygodniejsze i bardziej higieniczne I ten w ampułkach aplikuje się do pochwy wiec plemniki mogą dzięki niemu szybciej dotrzeć do jajeczka
oczekujaca23
Hej hej
My z mężem również staramy się o drugie maleństwo
3 cykl starań , aktualnie 18 DC
Czekamy jeszcze 11 dni na testowanieee
Jak w tym cyklu nie wyjdzie to wybieram się do lekarza , sprawdzić czy wszystko ok.
A tak z ciekawości, czy potraficie rozpoznać cykl bezowulacyjny? Jeśli tak to jak się u Was takowy objawia?
My z mężem również staramy się o drugie maleństwo
3 cykl starań , aktualnie 18 DC
Czekamy jeszcze 11 dni na testowanieee
Jak w tym cyklu nie wyjdzie to wybieram się do lekarza , sprawdzić czy wszystko ok.
A tak z ciekawości, czy potraficie rozpoznać cykl bezowulacyjny? Jeśli tak to jak się u Was takowy objawia?
reklama
No właśnie nie wiem... ja czytałam ze po prostu one pomagają przy pcos, a jak się nie ma to podają w zagnieżdżaniu zarodka ... ale wolałam podpytać co myślicie.Dziewczyny jeśli nie macie pco to moim zdaniem bez sensu brać inofem, ovarin itp. Bardziej postawiłabym na koenzym Q10.