reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Miałam sen o dwóch kreseczkach więc jak wstałam doszłam do wniosku że to proroczy sen [emoji23][emoji85] no i zrobiłam [emoji85] biel vizira [emoji23] nic, czekam na @ w weekend
U mnie też biel a do tego jakaś jelitówka się czai i nie pozwala wstać z łóżka :/ dość :/
P.S. Mi się śniły plamienia :baffled: :crazy:

reklama
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Czym się wspomagacie? Ja biore kwas foliowy, olej z wiesiołka (ale tylko pierwszą polowe cyklu-pomaga na śluz, ale po owu nie można już stosować bo może powodować skurcze macicy) i zamówiłam inofem - często go lekarze zalecają przy policystycznych jajnikach. Ja nie mam poli, ale gdzieś czytałam ze ogólnie pomaga w zapłodnieniu i utrzymaniu prawidłowej gospodarki hormonalnej. Któraś stosowała? Stosuje ten inofem? Lub coś czytała o tym? Ja tylko tu na forum trochę.

Ja brałam ovarin i biorę czasem jak mi się przypomni [emoji23] a tak to tylko kwas foliowy. Zastanawiam się nad tym olejem właśnie ale ciągle zapominam by poszukać w aptekach.
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Czym się wspomagacie? Ja biore kwas foliowy, olej z wiesiołka (ale tylko pierwszą polowe cyklu-pomaga na śluz, ale po owu nie można już stosować bo może powodować skurcze macicy) i zamówiłam inofem - często go lekarze zalecają przy policystycznych jajnikach. Ja nie mam poli, ale gdzieś czytałam ze ogólnie pomaga w zapłodnieniu i utrzymaniu prawidłowej gospodarki hormonalnej. Któraś stosowała? Stosuje ten inofem? Lub coś czytała o tym? Ja tylko tu na forum trochę.

Ja brałam ovarin i biorę czasem jak mi się przypomni [emoji23] a tak to tylko kwas foliowy. Zastanawiam się nad tym olejem właśnie ale ciągle zapominam by poszukać w aptekach.
Ja kupiłam w Rossmanie olej w kapsułkach Oeparol. A słuchaj, ten Ovarin to chyba na tym samym polega co inofem. A Ty masz poli czy po prostu tez czytałaś ze pomaga i kupiłaś?

u mnie mama dha premium

Czytałam tu na forum że wiele dziewczyn stosując zaszło w ciążę i też kupiłam. Brałam regularnie przez 3 cykle i się wściekam że nie zaszłam (głupia ja[emoji23][emoji23][emoji23]) i teraz biorę jak mi się przypomni. Zaleca się dwie tabletki dziennie a ja biorę jedną. Teraz może prędzej wrócę do niego skoro mi wyszły jakieś cyrki z owulacją, tym bardziej że otworzyła się w końcu tania apteka to nie muszę już przepłacać. Jeszcze myślę nad kupieniem w następnym cyklu tego żelu pomagającego transport żołnierzy mojego m, bo w necie nie chciało mi się kupować a w tej aptece mam cenę internetową więc spoko a wydaje mi się że śluzu u mnie nie ma co szukać w dni płodne [emoji53]
Ja kupiłam w Rossmanie olej w kapsułkach Oeparol. A słuchaj, ten Ovarin to chyba na tym samym polega co inofem. A Ty masz poli czy po prostu tez czytałaś ze pomaga i kupiłaś?

Czytałam tu na forum że wiele dziewczyn stosując zaszło w ciążę i też kupiłam. Brałam regularnie przez 3 cykle i się wściekam że nie zaszłam (głupia ja[emoji23][emoji23][emoji23]) i teraz biorę jak mi się przypomni. Zaleca się dwie tabletki dziennie a ja biorę jedną. Teraz może prędzej wrócę do niego skoro mi wyszły jakieś cyrki z owulacją, tym bardziej że otworzyła się w końcu tania apteka to nie muszę już przepłacać. Jeszcze myślę nad kupieniem w następnym cyklu tego żelu pomagającego transport żołnierzy mojego m, bo w necie nie chciało mi się kupować a w tej aptece mam cenę internetową więc spoko a wydaje mi się że śluzu u mnie nie ma co szukać w dni płodne [emoji53]
No kurde u mnie ten śluz tez problem. A jaki żel planujesz? Czytałaś coś o tym? Jak masz jakiś „sprawdzony” daj nazwę proszę, bo mi to się tylko te spamujące laski z naturalnej płodności wyskakują z reklamą ich żelu.

Hejka dziewczyny - czy mogę dołączyć?
Troszkę o sobie
10.07 poroniłam moją 3 ciąże ( 1 ciąża córka 7 lat, druga ciąża synek 14 miesięcy , trzecia ciąża poronienie samoistne w 7 tyg ciąży ) . Zaczęliśmy z mężem starania od razu. Na razie nic może w tym miesiącu się uda.

reklama
Hejka dziewczyny - czy mogę dołączyć?
Troszkę o sobie
10.07 poroniłam moją 3 ciąże ( 1 ciąża córka 7 lat, druga ciąża synek 14 miesięcy , trzecia ciąża poronienie samoistne w 7 tyg ciąży ) . Zaczęliśmy z mężem starania od razu. Na razie nic może w tym miesiącu się uda.
Witaj :) przykro mi z powodu straty! Owocnych starań.

Do góry