reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Tak sobie dzis siedze i sie zastanawiam czy w ogole jest szansa zajsc w ciaze? Kurcze mam 32 lata, wiec mloda to juz nie jestem. Zatem moze warto sie wspomoc testami owulacyjnymi? No chyba ze codziennie wieczorem sie "zabawiac"... Sama juz nie wiem,ale nachodza mnie czarne mysli doslownie...

Tak sobie dzis siedze i sie zastanawiam czy w ogole jest szansa zajsc w ciaze? Kurcze mam 32 lata, wiec mloda to juz nie jestem. Zatem moze warto sie wspomoc testami owulacyjnymi? No chyba ze codziennie wieczorem sie "zabawiac"... Sama juz nie wiem,ale nachodza mnie czarne mysli doslownie...
Ja stosowałam z synem- zaszłam w 1 cyklu. Zawsze mimo 28 dniowych cykli byłam pewna ze owu mam koło 15dc, okazało się ze miałam 18. Ale działają na mnie tylko te z Domowe Laboratorium. Inne w tym samym czasie nie wychodziły. Dlatego w tej ciazy tez kupiłam, ale w tym miesiącu skoczył mi pik LH bo testy pokazały, ale nie miałam chyba owu bo nie bolały mnie jajniki jak zawsze bolą. W tym miesiącu tez testuje. Ja wklejam żeby mieć porównanie w zeszyt tak łatwiej mi ocenic kiedy faktycznie jest najciemniejszy.

Załączniki

• E285BAD5-1F02-4EB9-B6EF-B26E28A27014.jpeg
    E285BAD5-1F02-4EB9-B6EF-B26E28A27014.jpeg
    780,3 KB · Wyświetleń: 71
Mi ostatnio ten sikany strumieniowy tez nie wyszedł- nawet kontrolna. Nie umiem w to celnąć jakoś. Ale kupuje zawsze płytkowe czułości od 10 z domowego laboratorium i one wychodzą ok.
Dostałam okres. No przynajmniej mogę liczyć jako pierwszy dzień cyklu. Dostałam skierowanie na badanie hormonów, prolaktyny, FSH, w planie badanie drożności jajowodów. Mam kompletny mentlik w głowie, muszę sobie to wszystko usystematyzować i zaplanować. Póki co w głowie bałagan jak nie wiem, w pracy nie mogę się skupić i coś psychika mi siadła. Humor wisielczy.

Pozdrawiam Was serdecznie w ten ponury jesienny dzień.

Dostałam okres. No przynajmniej mogę liczyć jako pierwszy dzień cyklu. Dostałam skierowanie na badanie hormonów, prolaktyny, FSH, w planie badanie drożności jajowodów. Mam kompletny mentlik w głowie, muszę sobie to wszystko usystematyzować i zaplanować. Póki co w głowie bałagan jak nie wiem, w pracy nie mogę się skupić i coś psychika mi siadła. Humor wisielczy.

Przypomnij ile cykli się już starasz,ze drożność jajowodów chce babka sprawdzić?

Przykro mi z powodu @. Ehhh wszystko jest takie ciężkie...

Ja stosowałam z synem- zaszłam w 1 cyklu. Zawsze mimo 28 dniowych cykli byłam pewna ze owu mam koło 15dc, okazało się ze miałam 18. Ale działają na mnie tylko te z Domowe Laboratorium. Inne w tym samym czasie nie wychodziły. Dlatego w tej ciazy tez kupiłam, ale w tym miesiącu skoczył mi pik LH bo testy pokazały, ale nie miałam chyba owu bo nie bolały mnie jajniki jak zawsze bolą. W tym miesiącu tez testuje. Ja wklejam żeby mieć porównanie w zeszyt tak łatwiej mi ocenic kiedy faktycznie jest najciemniejszy.
Te z Domowego Labolatorium kupie w Rossmanie, prawda? Zastanawialam sie nad nimi lub nad Clear Blue fioletowym (ale cena przerazila).

reklama
Do góry