reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Muszę przyznać, że mało pytałam swojego lekarza o szczegóły, to błąd, wiem. Czy jej ufam? No tak nie do końca, ale i tak to jeden z bardziej przystępnych lekarzy, do których chodziłam. Miła, cierpliwa, ale małomówna i jak się za język nie pociągnie, to nie ma szczegółów. To mój oczywisty błąd.
Nie wiedziałam, że awokado ma takie umiejętności, jadłam toto raz w życiu. I nawet nie wiem czy lubię.
Jak czytam takie miłe wieści, to ciepło mi się na serduszku robi, myślę że jest jeszcze dla mnie szansa.
Ja za was wszystkie trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością jak każda wrzuci tu piękne testy z dwoma krechami.

reklama
Kochana ja wiem jakie były przyczyny poronien. Mieszkam w DE więc nie ma możliwości zrobienia badań na własną rękę. Każdy gin i w klinice leczenia nie płodności mi mówią że moje problemy leży tylko w mojej wadze ciała. Nie sprawdzali owu na monitoringu żadnych leków. Nic kompletnie nic. Nie ufam lekarzom i nie mam już sił na walkę o dziecko. Ja się poddalam. Moja otyłość nie jest spowodowana żarciem ale chorobami od 2011r. Prosiłam o monitoring chociaż jednego cyklu w klinice to ginekolog stwierdziła że mam przyjść 12dc na jednorazowe usg przy cyklach 40 dniowy Ch i dłuższych. Olalam to bo mając cykle 40 dniowe i dłuższe w 12dc nic by nie było widać.
A nie masz możliwości zrobienia badań w Polsce? Choćby prywatnie. Wiem że łatwo się mówi ale dziecko to najlepsze co mnie mogło spotkać, nie rezygnowała bym z tego. Jesteś młoda i nie warto się poddawać. Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby problem tkwił tylko w wadze.

Cześć dziewczyny, witam nowe i trzymam kciuki :)
A co u tych teastujacych??
Z tego co pamiętam - budkaa i karo 85 testują jutro, ja też?
Kto jeszcze na dniach Agatha??
Jak wasze samopoczucie, na tak czy na nie?

Miłego weekendu, samych podwójnych życzę ;)

Dzień dobry w sobocie :) Jam tu nowa, emocjonalnie rozedrgana i przez kilka dni przeczytałam chyba całe forum;)
Źle mi na serduszku i mam wyrzuty sumienia, że tak późno zorientowałam się na posiadanie dziecka, wczoraj plamienie a dzisiaj okresu nie ma, chociaż w brzuchu dziwnie jakoś, ciągnie, ale przynajmniej się wyspałam za cały tydzień.

Życzę Wam spokojnego, słonecznego weekendu:)

Kochana ja wiem jakie były przyczyny poronien. Mieszkam w DE więc nie ma możliwości zrobienia badań na własną rękę. Każdy gin i w klinice leczenia nie płodności mi mówią że moje problemy leży tylko w mojej wadze ciała. Nie sprawdzali owu na monitoringu żadnych leków. Nic kompletnie nic. Nie ufam lekarzom i nie mam już sił na walkę o dziecko. Ja się poddalam. Moja otyłość nie jest spowodowana żarciem ale chorobami od 2011r. Prosiłam o monitoring chociaż jednego cyklu w klinice to ginekolog stwierdziła że mam przyjść 12dc na jednorazowe usg przy cyklach 40 dniowy Ch i dłuższych. Olalam to bo mając cykle 40 dniowe i dłuższe w 12dc nic by nie było widać.
Ja też mieszkam w DE, i mam robiony komplet badań, że takich nawet w Polsce mi nie zrobili.
W jakim rejonie mieszkasz?
U mnie problemy z tarczycą też są, więc lecze się tu u endokrynologa, a reszta u ginekolog tylko u mnie to inna bajka... Ale wiem że można tu tez wykonać komplet badań, tylko chyba trafiłaś na złego lekarza!!! U was też musi minąć kwartał na zmianę lekarza?

Ja z testem postanowiłam poczekać na okres jednak... jak się będzie spóźniać to zrobię. A tak nie chcę się dobijać. Przy synku dzień po terminowej miesiączce ledwo cien wyszedł wiec u mnie bez sensu. Co do pozostałych tematów, nie będę personalnie już ty wymieniać,ale powiem tyle... dziewczyny warto naprawdę warto walczyć o dziecko, szukać lekarza, kliniki,która Wam pomoze do skutku. Nie poddawajcie się!

Cześć dziewczyny, pomóżcie bo nie wiem co u mnie się dzieje :/ nie ma okresu spóźnia się już kilka dni A test wczoraj robiony ale wieczorem negatywny. Powtórzyć test jutro rano z porannego ? Brzuch mnie raz boli raz nie, ale nigdy nie bolał mnie jakoś specjalnie przed @ wczoraj kilka razy myślałam że już dostałam A tu cisza

reklama
Cześć dziewczyny, pomóżcie bo nie wiem co u mnie się dzieje :/ nie ma okresu spóźnia się już kilka dni A test wczoraj robiony ale wieczorem negatywny. Powtórzyć test jutro rano z porannego ? Brzuch mnie raz boli raz nie, ale nigdy nie bolał mnie jakoś specjalnie przed @ wczoraj kilka razy myślałam że już dostałam A tu cisza
A może leć na Betę z krwi? Będziesz miała pewność. Może jesteś typem któremu nie wychodzą testy sikane

Do góry