reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Moja kuzynka tak samklo. Z tym ze juz stwierdzili że mają synka i wystarczy im zaczęła wydawać wszystkie wózki łóżeczka i dopiero jak wydała wszystko to zawsze w ciążę
My już półtora roku a od 5 m-cy z lekarzem. W czerwcu zaskoczyło po półtora mca leczenia, diety i ćwiczeń. Teraz coś nie chce. Dajemy szansę sobie i lekarzowi do końca roku, bo powiedział że do końca roku będę w ciąży a później to nie wiem co. Przerwa i zbieranie na in vitro chyba.

reklama
My już półtora roku a od 5 m-cy z lekarzem. W czerwcu zaskoczyło po półtora mca leczenia, diety i ćwiczeń. Teraz coś nie chce. Dajemy szansę sobie i lekarzowi do końca roku, bo powiedział że do końca roku będę w ciąży a później to nie wiem co. Przerwa i zbieranie na in vitro chyba.
A inseminacji mialaas? Ja właśnie mam mieć za 2 tygodnie zabieg udrażniania jajowodów. Teraz czekam do czwartku na okres. Ale jestem w szoku ze jeszce nie mam plamien. Zwykle mam 4 dni przed

A inseminacji mialaas? Ja właśnie mam mieć za 2 tygodnie zabieg udrażniania jajowodów. Teraz czekam do czwartku na okres. Ale jestem w szoku ze jeszce nie mam plamien. Zwykle mam 4 dni przed
Miałam udrażnianie teraz 2 tyg temu. Inseminacji nie mialam. To też trochę kosztuje a podobno procentowo takie same szanse jak przy naturalnych staraniach. Nie wiem... Teraz mam iść do 3 dnia cyklu i ma mnie stymulować, nazre się tych hormonów to już w ogóle mi odbije.
Już teraz na wizyty i leki wydajemy ponad 1200 zł m-cznie.

To już? Czy jeszcze zbyt jasna?
IMG_20190924_165313.jpeg

Hej:) ciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.:)
To kiedy testujesz?[emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Podbrzusze mnie boli od kilku godzin a po przyjeździe do domu zauważyłam krew! Owulacja wg kalendarzyka powinna być jutro lub pojutrze, testy negatywne więc stawiam na czwartek jednak ale skąd ta krew dzisiaj?
Miewałam prawie co miesiąc od jakiegoś czasu plamienia okołoowulacyjne ale plamienia .. I nie 2 dni szybciej..

Hmmm no to jest dziwne... Może skonsultuj to z ginekologiem?
Podbrzusze mnie boli od kilku godzin a po przyjeździe do domu zauważyłam krew! Owulacja wg kalendarzyka powinna być jutro lub pojutrze, testy negatywne więc stawiam na czwartek jednak ale skąd ta krew dzisiaj?
Miewałam prawie co miesiąc od jakiegoś czasu plamienia okołoowulacyjne ale plamienia .. I nie 2 dni szybciej..

reklama
Nie miała dzisiaj ani minuty wolnego czasu :/ A przez telefon nie załatwia spraw .
Jeśli owu potwierdzi się testami to nie będę panikować od razu.

Do góry