Mirakulum
Fanka BB :)
trafiłaś w sedno..wiele osób oddałoby wszystko by nie patrzeć na cierpienie własnego dziecka ..zdrowie to jest najważniejsze a z resztą sobie poradzimy tak czy inaczej ...Jak dla mnie najważniejsze jest zdrowie maluszka. Może być i 5 lat nieprzespanych nocy, niech będzie sto razy bardziej wymagające niż Antoni byleby było zdrowe.
Teraz zaczęliśmy wygodnie zyc. Bo Antek budzi się w nocy raz. Wolne wieczory i te sprawy. Myślę że spodobał mu się ten spokój, ale jest najwanialszym tatą na świecie. Strasznie smutno byłoby dać to tylko jednemu dziecku.
Przybiło mnie to mega szczególnie że jutro owu. Jak się nie dogadamy to będzie cykl na straty [emoji19]
też miałam wygodne życie .prawie 13 latek ..prawie 10 latka i teraz upragniony 11miesieczny ..co prawda śpi całe noce od dłuższego czasu ale samo się sobą nie zajmie ...
dziś na mieście znajoma do mnie ..
o jej .. ale że wam się chciało .. że znów pieluchy ..wszystko mówiła z takim współczuciem i nie ona jedna...
znajomi nie rozumieją że można chcieć się cofnąć znów do czasów kiedy miało się to maleństwo do tulenia całowania przewijania brudnych pieluch do ppczatkowego wstawania co rusz do latania za nim na etapie chodzenia itd .. nie wszyscy znajdują szczęście tylko i wyłącznie w wolności od obowiązków jakie niesie posiadanie małych dzieci
nie kumają że są to dla niektórych bezcenne chwilę ..ja nie mówiękiedy będzie miał 5 lat i odetchnę..potem kiedy 7 czy 20 ..ja chcę się delektować każdym dniem i miesiącem tak jak z poprzednimi dziećmi bo uwielbiam i ubolewam że czas pędzi tak okrutnie szybko syn juz mnie prawie przerósł ..
dodam ze rozmyślamy o czwartym i już wyobrażamy sobie nas wszystkich za paręnaście lat ...
dziekuje że mogłam.sie.wygadac
MamaTolka jutro wstanie nowy dzień ...i możliwe że wątpliwości meza pójdą precz