reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej:) ciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.:)
Który dzień cyklu masz?

reklama
Ja już wiem, że w tym miesiącu nic z tego. Brzuch już boli jak co miesiąc. @ gdzieś za tydzień. Ale chyba coś się uregulowało po poronieniu bo chociaż jajniki nie naparzają jeden za drugim. Za to apetyt wieczorem dopisuje :(

Hej:) ciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.:)
i tego i życzę - oby tym razem się udało :) kiedy testujesz?

U Nas 2 dni do owu i spełniliśmy właśnie "obowiązek" hahaha Mąż się ze mnie nabija bo po wszystkim powiedziałam " jak dobrze, że już odhaczone, wieczorem w spokoju film można obejrzeć" hahaha
ja tez w srode owu. Wczoraj nie bylo nic, za to w sob i nd bylo, maz juz mowil ze dzisiaj i jutro znowu akcja, wczorajszy wieczor byl regeneracyjny :)

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki my z mężem w tym miesiącu zaczęliśmy starać się o dzidzie. Przez 3 lata brałam tabletki anty, miałam czas na oczyszczenie organizmu już 2 miesiące biorę kwas foliowy. Jestem hasimotka także podejrzewamy, że może być różnie z zajściem w ciążę ale się nie zamierzamy poddawać trzeci dzień spóźnia mi się @ robiłam test ale niestety wyszedł negatywny
@ dalej nie ma, słabo się czuję. Myślicie, że "coś z tego będzie"?? :-) :)

reklama
Cześć dziewczyny! Za dwa dni mam mieć @ a tu ani jednego objawu.. Zawsze już ze 4 dni szybciej mam plamienia.. Trochę się boję że jednak się spóźni bo jestem przeziebiona. Tyle czasu już siw staramy że nawet nie wierzę że mogło się twraz udać

Do góry