reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

No właśnie wczoraj i dziś testowałam i dziś byl taki cień cienia cienia cienia za cieniem do 5 min jak wczoraj po kilku godzinach, ale dalej na zdjeciu to nie widoczne, na zywo coś się przebija mam potwierdzenie u meza :D mysle czy jutro rano nie jechac na bete.

Dziewczyny A tsh powinnam zbadać przed eutyroxem? I czy biegunka może mieć wpływ na wynik tsh?
Jak Cien jest do 5 minut to raczej to jest to. Trzymam kciuki :)

reklama
Raczej biegunka nie powinna mieć wpływu na wynik TSH.

Kurcze najgorzej jak wychodzą cienie cienia . Może rzeczywiście zrób betę . A jak się czujesz ???
Czuje się totalnie nie jak na okres, który mam mieć w czwartek albo w piątek. Piersi mam większe w sensie takie ciężkie pełne jakby, i w sumie to mój mąż wyczuł więc raczej nie moje wkręcanie. Zgaga mnie co jakiś czas nawiedza i ciągle uczucie pelnosci na brzuchu z jednoczesnym uczuciem głodu. No i od kilku dni goraczke mierzylam i tak 37.1 ale ta na czole wiec nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. A no i mam takie wewnętrzne poczucie że się udało. Tak się ogólnie czuje inaczej nie wiem jak to nazwać

Jak czytam Twoje objawy to jakbym czytała o sobie... [emoji4] U mnie dokładnie to samo, czuje się jak napompowany balon. Jakby wzdęcia, klocie jajników i ból taki delikatny, dziwny... I ciągle bym zarla słodkie [emoji16][emoji16][emoji16] WGL jak nie ja, bo rzadko mam na nie ochotę... [emoji16]
Czuje się totalnie nie jak na okres, który mam mieć w czwartek albo w piątek. Piersi mam większe w sensie takie ciężkie pełne jakby, i w sumie to mój mąż wyczuł więc raczej nie moje wkręcanie. Zgaga mnie co jakiś czas nawiedza i ciągle uczucie pelnosci na brzuchu z jednoczesnym uczuciem głodu. No i od kilku dni goraczke mierzylam i tak 37.1 ale ta na czole wiec nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. A no i mam takie wewnętrzne poczucie że się udało. Tak się ogólnie czuje inaczej nie wiem jak to nazwać

Może to jest właśnie dobre przeczucie 🤔 trzymam mocno kciuki żeby się potwierdziło :)

Te że u mnie nic się nie dzieje z piersiami i to jest to co mnie odwodzi od myśli o ciąży... Nie wiem czemu myślę że jak piersi nie bolą to nie ma ciąży... [emoji57]

reklama
Może to jest właśnie dobre przeczucie 🤔 trzymam mocno kciuki żeby się potwierdziło :)
Ja też:D szczególnie że to 2cs, jeszcze tak przed świętami:) ale będzie co będzie, tylko dziwnie się będę czuła jutro u lekarza rodzinnego mówiąc że chyba jestem w ciąży, uh A niestety muszę do lekarza iść bo do pracy dzisiaj nie ma szans żebym dotarła. Chociaż i tak mi leków nie będzie mogła chyba żadnych wypisać:/ bo z tego co widzę co mąż dostał to nie mogę nic brać bo apap na gorączkę dostał i nifuroksazyd na biegunkę itd. Jakaś osłonka i węgiel aktywowany. Probiotyk przyjmuje codzień że względu na ibs także tylko tym węglem bym się mogła chyba ratować:/ ale czy to coś da...

Do góry