reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślisz, że jest sens już w sobotę? kurcze, no w sumie 10 zł za test to nie majątek jakby miał nie wyjść [emoji23]
Laski a orientujecie się kiedy szyjka idzie do góry przy udanym cyklu? dopiero jak dochodzi do zagnieżdżenia czy już przy zapłodnieniu?

W gemini jest dzień darmowej wysyłki,a można kupić testy za kilka złotych.

Myślisz, że to plemienia to @? Ja właśnie nie czuje nic, chyba dlatego że nie wierzę że może się udać... jakoś nie mam w sumie optymizmu, raczej myślę realistycznie, że e pierwszym cyklu jakby się udało musiałabym mieć niezłe szczęście [emoji4]
Czasami mam takie początki okresu.. Więc wydaje mi się że tak
Jak dziś ? Rozkręciło się plamienie ? Mnie zaczął boleć brzuch jak na @ ale wkładka jeszcze czysta ....
Jest dalej plamienie ale czasami tak miałam..
Jestem beznadziejna ... Właśnie przyszła @ [emoji26][emoji22][emoji22][emoji22]
Kochana, to nie jest twoja wina. Będziemy próbować po @, może następnym razem się uda :*

A może konsultacja z innym ginekologiem, np takim stricte od niepłodności -chyba, że do takiego chodzisz. Nie wiem co miałas badane itd.
Tylko usg mi zrobił i ogólne badanie. Progesteron sobie sama robiłam. Byłam na nfz w poradni w szpitalu. Pomyślę o innym gin, ale teraz przed świętami i tak jest dużo wydatków, więc wiesz, będzie musiało poczekać ;-)

Na razie mojemu małżowi zaordynowałam witaminy na płodność co tu dziewczyny pisały - na pewno mu nie zaszkodzą :-)

Więcej wiedzy mam z tego forum niż od ginekologa ha ha :-)

Masakra męża chycila jelitowka, dziś był u lekarza do piątku l4, mnie tez cos goni do lazienki i brzuch boli(ale to tak jelitowo) i zaczyna mi być niedobrze. Coś czuję że dziś dzwonię do pracy a jutro rano do lekarza ;/ nawet nifuroksazydu nie mogę wziąć bo nie wolno w ciąży A ja coraz bardziej podejrzewam że kliklo. No masakra.

Masakra męża chycila jelitowka, dziś był u lekarza do piątku l4, mnie tez cos goni do lazienki i brzuch boli(ale to tak jelitowo) i zaczyna mi być niedobrze. Coś czuję że dziś dzwonię do pracy a jutro rano do lekarza ;/ nawet nifuroksazydu nie mogę wziąć bo nie wolno w ciąży A ja coraz bardziej podejrzewam że kliklo. No masakra.
Biedna :( a Ty kiedy testujesz ?

reklama
Do góry