reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślisz, że jest sens już w sobotę? kurcze, no w sumie 10 zł za test to nie majątek jakby miał nie wyjść [emoji23]
Laski a orientujecie się kiedy szyjka idzie do góry przy udanym cyklu? dopiero jak dochodzi do zagnieżdżenia czy już przy zapłodnieniu?

W gemini jest dzień darmowej wysyłki,a można kupić testy za kilka złotych.

Myślisz, że to plemienia to @? Ja właśnie nie czuje nic, chyba dlatego że nie wierzę że może się udać... jakoś nie mam w sumie optymizmu, raczej myślę realistycznie, że e pierwszym cyklu jakby się udało musiałabym mieć niezłe szczęście [emoji4]
Czasami mam takie początki okresu.. Więc wydaje mi się że tak
Jak dziś ? Rozkręciło się plamienie ? Mnie zaczął boleć brzuch jak na @ ale wkładka jeszcze czysta ....
Jest dalej plamienie ale czasami tak miałam..
Jestem beznadziejna ... Właśnie przyszła @ [emoji26][emoji22][emoji22][emoji22]
Kochana, to nie jest twoja wina. Będziemy próbować po @, może następnym razem się uda :*

A może konsultacja z innym ginekologiem, np takim stricte od niepłodności -chyba, że do takiego chodzisz. Nie wiem co miałas badane itd.
Tylko usg mi zrobił i ogólne badanie. Progesteron sobie sama robiłam. Byłam na nfz w poradni w szpitalu. Pomyślę o innym gin, ale teraz przed świętami i tak jest dużo wydatków, więc wiesz, będzie musiało poczekać ;-)

Na razie mojemu małżowi zaordynowałam witaminy na płodność co tu dziewczyny pisały - na pewno mu nie zaszkodzą :-)

Więcej wiedzy mam z tego forum niż od ginekologa ha ha :-)

Masakra męża chycila jelitowka, dziś był u lekarza do piątku l4, mnie tez cos goni do lazienki i brzuch boli(ale to tak jelitowo) i zaczyna mi być niedobrze. Coś czuję że dziś dzwonię do pracy a jutro rano do lekarza ;/ nawet nifuroksazydu nie mogę wziąć bo nie wolno w ciąży A ja coraz bardziej podejrzewam że kliklo. No masakra.

Masakra męża chycila jelitowka, dziś był u lekarza do piątku l4, mnie tez cos goni do lazienki i brzuch boli(ale to tak jelitowo) i zaczyna mi być niedobrze. Coś czuję że dziś dzwonię do pracy a jutro rano do lekarza ;/ nawet nifuroksazydu nie mogę wziąć bo nie wolno w ciąży A ja coraz bardziej podejrzewam że kliklo. No masakra.
Biedna :( a Ty kiedy testujesz ?

reklama
Do góry