reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny coś dziwnego zauważyłam. Wczoraj po stosunku, no gdzieś tak godz po poszłam do toalety i załatwieniu się i postaci na papierze były chyba resztki nasienia z domieszką krwi. Było to różowe i było tego dosłownie jak na lekarstwo. Myślicie że mogłaby to implantacje? W sumie wczoraj w sumie już dzisiaj jest 22 dc. Nie wiem co myśleć.[emoji848]
Mogłoby być krwawienie implantacyjne ale możliwe też, że byla to krew od otarcia w czasie stosunku..

reklama
M
Martini jak synek zacznie chodzić to skończy się dźwiganie:) mój od kiedy opanował te sztukę to się wręcz wyrywa gdy chce go podnieść:)
To zależy od dziecka. Mój ma 17 miesięcy, sam zaczął chodzić kilka dni przed roczkiem, a za rękę jak miał 8 miesięcy a mimo to jak wracam z pracy to chce co chwilę na ręce i się przytula.

Mam cichą nadzieję, że i u nas tak właśnie będzie ;) czasem sobie myślę, że może też dlatego na razie mój organizm "nie chce" ciąży, bo wie, że fizycznie nie podola..
To możliwe. Czytałam że przy karmieniu (a Ty w sumie dopiero co zakończyłas kp), zapłodnienie jest możliwe, gdy bilans energetyczny jest dodatni. Organizm wtedy dostaje informacje ze da radę wykarmic jedno dziecko piersią, a drugie macicą. Wniosek z tego taki- musimy duuuuzo jeść!!😋

To zależy od dziecka. Mój ma 17 miesięcy, sam zaczął chodzić kilka dni przed roczkiem, a za rękę jak miał 8 miesięcy a mimo to jak wracam z pracy to chce co chwilę na ręce i się przytula.
Szybki ten Twój maluch!:) Mój zaczął chodzić jakieś 1,5 m-ca temu, więc może jeszcze się tym nie nacieszyl ;)

Dziewczyny a tak zeby odwrocic myslenie od tych wszystkich objawow i staran, na rozluznienie mozgu, jakie pomysly na prezent dla męża?:) co w tym roku u Was?🤔 (Jezeli prezent w postaci II nie wypalil oczywiscie 🤷‍♀️)

Dziewczyny a tak zeby odwrocic myslenie od tych wszystkich objawow i staran, na rozluznienie mozgu, jakie pomysly na prezent dla męża?:) co w tym roku u Was?[emoji848] (Jezeli prezent w postaci II nie wypalil oczywiscie [emoji2368])
Karnet na strzelnicę.
Nie mam kiedy pojechać i kupić ale pomysł jest.

Test Pink z dzisiaj też negatyw.
Muszę chyba przestać sobie wkręcać.
IMG_20191210_112718.jpeg

Dziewczyny a tak zeby odwrocic myslenie od tych wszystkich objawow i staran, na rozluznienie mozgu, jakie pomysly na prezent dla męża?:) co w tym roku u Was?🤔 (Jezeli prezent w postaci II nie wypalil oczywiscie 🤷‍♀️)
No właśnie mam problem z tym hehe albo książki albo koszulki bo skarpety i majtki dostał na urodziny w listopadzie 😂

reklama
Tulę mocno. Też się tak czułam ostatnim razem jak znów nie wyszło. Też plamienia, później skąpy okres taki że nawet sobie wmawiałam implantacje. Może w następnym cyklu się uda?
Dzięki
Ja już nie mam nadziei, chyba jestem jedna z tych, której nie uda sie nigdy

Na razie plamienie mniejsze ale czuje, ze lada moment @.
Cóż trzeba sie skupic na laparoskopii luty/marzec i tyle.
Życzę Ci, by się Wam udało w następnym cyklu

Do góry