reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny coś dziwnego zauważyłam. Wczoraj po stosunku, no gdzieś tak godz po poszłam do toalety i załatwieniu się i postaci na papierze były chyba resztki nasienia z domieszką krwi. Było to różowe i było tego dosłownie jak na lekarstwo. Myślicie że mogłaby to implantacje? W sumie wczoraj w sumie już dzisiaj jest 22 dc. Nie wiem co myśleć.[emoji848]
Mogłoby być krwawienie implantacyjne ale możliwe też, że byla to krew od otarcia w czasie stosunku..

reklama
M
Martini jak synek zacznie chodzić to skończy się dźwiganie:) mój od kiedy opanował te sztukę to się wręcz wyrywa gdy chce go podnieść:)
To zależy od dziecka. Mój ma 17 miesięcy, sam zaczął chodzić kilka dni przed roczkiem, a za rękę jak miał 8 miesięcy a mimo to jak wracam z pracy to chce co chwilę na ręce i się przytula.

Mam cichą nadzieję, że i u nas tak właśnie będzie ;) czasem sobie myślę, że może też dlatego na razie mój organizm "nie chce" ciąży, bo wie, że fizycznie nie podola..
To możliwe. Czytałam że przy karmieniu (a Ty w sumie dopiero co zakończyłas kp), zapłodnienie jest możliwe, gdy bilans energetyczny jest dodatni. Organizm wtedy dostaje informacje ze da radę wykarmic jedno dziecko piersią, a drugie macicą. Wniosek z tego taki- musimy duuuuzo jeść!!😋

To zależy od dziecka. Mój ma 17 miesięcy, sam zaczął chodzić kilka dni przed roczkiem, a za rękę jak miał 8 miesięcy a mimo to jak wracam z pracy to chce co chwilę na ręce i się przytula.
Szybki ten Twój maluch!:) Mój zaczął chodzić jakieś 1,5 m-ca temu, więc może jeszcze się tym nie nacieszyl ;)

Dziewczyny a tak zeby odwrocic myslenie od tych wszystkich objawow i staran, na rozluznienie mozgu, jakie pomysly na prezent dla męża?:) co w tym roku u Was?🤔 (Jezeli prezent w postaci II nie wypalil oczywiscie 🤷‍♀️)

Dziewczyny a tak zeby odwrocic myslenie od tych wszystkich objawow i staran, na rozluznienie mozgu, jakie pomysly na prezent dla męża?:) co w tym roku u Was?[emoji848] (Jezeli prezent w postaci II nie wypalil oczywiscie [emoji2368])
Karnet na strzelnicę.
Nie mam kiedy pojechać i kupić ale pomysł jest.

Test Pink z dzisiaj też negatyw.
Muszę chyba przestać sobie wkręcać.
IMG_20191210_112718.jpeg

Dziewczyny a tak zeby odwrocic myslenie od tych wszystkich objawow i staran, na rozluznienie mozgu, jakie pomysly na prezent dla męża?:) co w tym roku u Was?🤔 (Jezeli prezent w postaci II nie wypalil oczywiscie 🤷‍♀️)
No właśnie mam problem z tym hehe albo książki albo koszulki bo skarpety i majtki dostał na urodziny w listopadzie 😂

reklama
Tulę mocno. Też się tak czułam ostatnim razem jak znów nie wyszło. Też plamienia, później skąpy okres taki że nawet sobie wmawiałam implantacje. Może w następnym cyklu się uda?
Dzięki
Ja już nie mam nadziei, chyba jestem jedna z tych, której nie uda sie nigdy

Na razie plamienie mniejsze ale czuje, ze lada moment @.
Cóż trzeba sie skupic na laparoskopii luty/marzec i tyle.
Życzę Ci, by się Wam udało w następnym cyklu

Do góry