reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja się tak wczoraj zastanawiałam nad tym bólem niby okresowym to on nie do końca okresowy jest na razie.
Ból jest umiejscowiony w przedniej części podbrzusza + co jakiś czas jajniki.
A na okres to ból mi idzie przez środek aż do kręgosłupa (mam tyłozgięcie macicy).

I tak się człowiek nakreca...

Przejdę się dziś po Pink test dla odmiany.

reklama
Dam od razu, ale wizyta dopiero na 17:30, a ja chyba umrę z tego stresu przed wizytą dzisiejszą :( Co wizyta to jakaś zła wiadomość od gina, a to że endo za cienkie a to że bezowulacyjny a to że pękniete pęcherzyki ale nic z tego. Już tyle cykli czekam na zielone światło do działania, że każda wizyta mnie stresuje...
Ja mam 2 godziny wczesniej i strasznie sie boje. Sluzu nie mam wgl. Totalna susza a dzis 9 dc :( zazwyczaj juz mialam. W poprzednim cyklu nie mialam wgl sluzu plodnego. Zaczynam sie bac sie mam cykle bezowulacyjne po biochemicznej :(

Ja się tak wczoraj zastanawiałam nad tym bólem niby okresowym to on nie do końca okresowy jest na razie.
Ból jest umiejscowiony w przedniej części podbrzusza + co jakiś czas jajniki.
A na okres to ból mi idzie przez środek aż do kręgosłupa (mam tyłozgięcie macicy).

I tak się człowiek nakreca...

Przejdę się dziś po Pink test dla odmiany.

Wybacz, ze pytam, ale w którym dc jesteś i jak jest teraz u Ciebie ze śluzem?
U mnie 21dc, ból brzucha okresowy z ciągnięciem prawego jajnika (zazwyczaj z tego dochodzi do owulacji), ale jeśli chodzi o śluz to od wczoraj raczej sucho.
Nie chce się doszukiwać na sile, ale z drugiej strony tez obawiam się, ze tak kiepsko czuje się po duphastonie

Wybacz, ze pytam, ale w którym dc jesteś i jak jest teraz u Ciebie ze śluzem?
U mnie 21dc, ból brzucha okresowy z ciągnięciem prawego jajnika (zazwyczaj z tego dochodzi do owulacji), ale jeśli chodzi o śluz to od wczoraj raczej sucho.
Nie chce się doszukiwać na sile, ale z drugiej strony tez obawiam się, ze tak kiepsko czuje się po duphastonie
26 dc
Na śluzie się nie znam.
Tylko "gluta" owulacyjnego jestem w stanie zauważyć.

Jestem beznadziejna ... Właśnie przyszła @ [emoji26][emoji22][emoji22][emoji22]

Jak to ty jesteś beznadziejna? Dziewczyno nie pisz tak! Jaki ty masz wpływ na to? Żaden. To tak jakby mówić ze jesteś beznadziejna bo masz 160 cm wzrostu albo 170 cm wzrostu. Są rzecyzbna które nie mamy wpływu i są nam narzucone. Nie załamuj się. Trudna drogę przechodzisz ale na końcu w końcu zobaczysz te wymarzone dwie kreski. Nie obwiniaj sie.

Od nowego roku nowe nadzieje. Jesteśmy najbardziej płodne wiosna. Zima to ciężki czas na rozmnarzanie. Nie łam się prosze. Zrób sobie dzis jakaś mała przyjemność.

Od nowego roku nowe nadzieje. Jesteśmy najbardziej płodne wiosna. Zima to ciężki czas na rozmnarzanie. Nie łam się prosze. Zrób sobie dzis jakaś mała przyjemność.
Dziękuję za mile słowa. Cieszę się że tu do was dołączyłam . Masz rację kupię dziś wino i zrobię coś pysznego na kolację :)

reklama
Do góry