reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Też myślę, że mnie anty w tej kwestii pomogło. Bo brałam prawie bez przerwy 12 lat, ostawiłam i udało się w pierwszym cyklu.3 razy zaszłam w ciążę za pierwszym razem więc jest to możliwe. A wcześniej brałam antykoncepcję
martini87
Część też mam dziecko z 2018 i uważam, że czas na kolejne z jakiego miesiąca jest młodsza córka? I jak Ci się wychowuje dzieci z taką małą różnicą wieku? Ja podziwiam bo nie wyobrażam sobie jak dałabym radę z dziećmi z taką małą różnicą wieku ale druga rzecz jest taka, że mój syn jest wymagającym dzieckiem i tak było od urodzenia. Teraz ma prawie 16 miesięcy, jeszcze nie chodzi, a odkad wróciłam do pracy w październiku co chwile chce żeby go nosić a waży ponad 10kg. Mnie od tego boli kręgosłup i brzuch też czesto no ale nie mam wyjściaCześć dziewczyny!
Czytam Was od niedawna
Jestem mamą dziewczynek rok po roku. Jedna jest z 2017, druga z 2018.
Przyszła pora, że marzę o kolejnym Dzieciątku ♥ to Nasz pierwszy cykl starań , 12.12 powinnam dostać@. Mam jednak nadzieję, że nie przyjdzie. Z pierwszą córą udało się za pierwszym razem, z drugą w 4 cyklu. Młodszą córę wciąż karmię piersią rano ,wieczorem i w nocy i zastanawiam się czy to może mieć znaczenie. Cykle mam raczej regularne ,30 dyniowe. Bardzo bym chciała , żebyśmy "dostali" prezent w postaci 2 kreseczek
martini87
Trochę późno Ci odpisuje, ale u mnie płodny śluz jest już kilka dni przed owu.Kobietki mam do Was mega ważne dla mnie pytanie. Czy śluz owulacyjny pojawia się tylko w czasie owulacji czy kilka dni przed? Właśnie zauważyłam u siebie śluz owulacyjny typowy, ale na kontrole do gina idę jutro dopiero żeby powiedział co z moim pęcherzykiem i dał zielone światło do działania. I teraz nie wiem czy wbrew zaleceniom gina (dziś bez seksu) budzic męża i działać
M
Martini jak synek zacznie chodzić to skończy się dźwiganie mój od kiedy opanował te sztukę to się wręcz wyrywa gdy chce go podnieśćCzęść też mam dziecko z 2018 i uważam, że czas na kolejne z jakiego miesiąca jest młodsza córka? I jak Ci się wychowuje dzieci z taką małą różnicą wieku? Ja podziwiam bo nie wyobrażam sobie jak dałabym radę z dziećmi z taką małą różnicą wieku ale druga rzecz jest taka, że mój syn jest wymagającym dzieckiem i tak było od urodzenia. Teraz ma prawie 16 miesięcy, jeszcze nie chodzi, a odkad wróciłam do pracy w październiku co chwile chce żeby go nosić a waży ponad 10kg. Mnie od tego boli kręgosłup i brzuch też czesto no ale nie mam wyjścia
Verona26
Dziewczyny coś dziwnego zauważyłam. Wczoraj po stosunku, no gdzieś tak godz po poszłam do toalety i załatwieniu się i postaci na papierze były chyba resztki nasienia z domieszką krwi. Było to różowe i było tego dosłownie jak na lekarstwo. Myślicie że mogłaby to implantacje? W sumie wczoraj w sumie już dzisiaj jest 22 dc. Nie wiem co myśleć.[emoji848]
martini87
Przykro mi to nie Twoja wina :*Jestem beznadziejna ... Właśnie przyszła @
martini87
Może jednak @ nie przyjdzieDzień dobry w 37 dc Czekam na ten durny okres jak na wybawienie żeby moc zacząć 5 cykl. Któraś z Was moze zaczyna 5 cs?
reklama
martini87
Mam cichą nadzieję, że i u nas tak właśnie będzie czasem sobie myślę, że może też dlatego na razie mój organizm "nie chce" ciąży, bo wie, że fizycznie nie podola..M
Martini jak synek zacznie chodzić to skończy się dźwiganie mój od kiedy opanował te sztukę to się wręcz wyrywa gdy chce go podnieść