Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj we wszystkim dopatruje się znakówTo mąż Cię obudzi
A ja byłam przed chwilą siku i przy tym sikaniu czułam taką jakby ciężkość podbrzusza/lekkie pobolewanie, oczywiście już się trochę nakręciłam że to jakiś znak [emoji23]
Ja dzisiaj we wszystkim dopatruje się znaków [emoji23]
Chciałabym ja! Ale niestety sporo czekania jeszcze przede mnąCzekamy czekamy... kto pierwszy w kolejce na testowanie? [emoji848][emoji16]
Chyba TyCzekamy czekamy... kto pierwszy w kolejce na testowanie? [emoji848][emoji16]
Czekamy na Twoje infoCzekamy czekamy... kto pierwszy w kolejce na testowanie? [emoji848][emoji16]
No to chyba ja bo w środę ale nocki mam to zleci wtrymiga. Tylko ja w środę koło południa, to która przede mną?Czekamy czekamy... kto pierwszy w kolejce na testowanie? [emoji848][emoji16]
Dokładnie, przydałoby się zacząć znów dobrą passę trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie!Coś dawno 2 kreseczek na forum nie było. Ciekawe która będzie pierwsza To zawsze tak pozytywnie nastraja, że w końcu każdej z nas się uda ❤