reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja staram się nie dopatrywać... czuje tylko ten brzuch, taki ciężki dziwny dla mnie... A po za tym piersi nic się nie zmieniają, nie bolą nawet i nie wiem bo przeważnie od owulacji były ciężkie i bolace. Poza tym nic, żadnych objawów [emoji4]
Wkurza mnie to czekanie i dopatrywanie się [emoji2356] 6 lat temu poprostu miałam doła bo myślałam że to @ się zbliża . Pamiętam że cała sobotę przepłakałam bo tak mnie brzuch i piersi bolały. W niedzielę zrobiłam test od tak sobie ( zawsze mnie to odblokowywalo i w końcu dostawałam @) a tu były takie dwie tłuste krechy [emoji23] rzuciłam testem w męża krzycząc że nie wierze i idę robić drugi haha

reklama
Mam dokładnie to samo. Też takie mam odczucie. Ale to nie pęcherz, pęcherz boli inaczej... Może może...
No właśnie to nie pęcherz, bo to też nie taki typowy ból, raczej ucisk i ciężkość. Takie coś pamiętam z początków ciąży z synem...a nóż się udało :D tego nam życzę :)

Właśnie, dobrze to odpisałaś... Ja czuje jakbym kamień tam miała, momentami Ale ciężko się wyprostować [emoji4] Jeżeli to ma być ciąża to bardzo przyjemny ból [emoji16] Oby się sprawdziło to co mówisz, trochę dałaś mi nadziei, że w ciąży coś takiego występuje [emoji4]

Właśnie, dobrze to odpisałaś... Ja czuje jakbym kamień tam miała, momentami Ale ciężko się wyprostować [emoji4] Jeżeli to ma być ciąża to bardzo przyjemny ból [emoji16] Oby się sprawdziło to co mówisz, trochę dałaś mi nadziei, że w ciąży coś takiego występuje [emoji4]
Tak u mnie występowało, na samym początku. Kciuki, żeby to było to :D Kiedy testujesz?

No właśnie u mnie to jest dopiero 21 dc. Cykle mam przeważnie 30 dniowe Ale teraz sprawdzałam w kalendarzyku i ostatnio miewalam po 28-28 dni. Więc nie wiem owulacje z mojej obserwacji i boli owulacyjnych była w 15 dc.A z testem nie chce się spieszyć więc jak nie przyjdzie ta zolza, zrobię dopiero w 30 dc. Ale Nie odczuwam żadnych zmian w piersiach, nic są zwyczajne... A zawsze od owu raczej robimy się ciężkie i bolały...
Tak u mnie występowało, na samym początku. Kciuki, żeby to było to :D Kiedy testujesz?

Witajcie ☺
Moj obecny cykl byl wspomagany CLO, bylam na wizycie w 12 dc i pecherzyk pokaznych rozmiarow wg lekarza wynosil 24mm i mial lada chwila pekac. Ale zastanawiam sie czy przegapilam owu czy nie, ponieważ jajnik odczuwam ciagle praktycznie. Nie to ze bolal mnie np dzien po wizycie ze moglam stwierdzic owu.. Jak Wy odczuwacie owu, jakis ból czy coś?

Powiem Ci tak. Ja zawsze czuje owu. W tym miesiącu jest Trochę inaczej. Bo brzuch mnie zaczął boleć gdzieś od 13 dc takie klocie w jajnikach miałam. I ten ból tak jakby WGL po owu nie minął, tylko został że mną i tak to trwa do dziś. Brzuch jakby ciężki, bardzo dziwny [emoji4] Także nie wiem dokładnie kiedy była owu. Jak dla mnie 15 dc bo miałam śluz najbardziej płodny.
Witajcie [emoji5]
Moj obecny cykl byl wspomagany CLO, bylam na wizycie w 12 dc i pecherzyk pokaznych rozmiarow wg lekarza wynosil 24mm i mial lada chwila pekac. Ale zastanawiam sie czy przegapilam owu czy nie, ponieważ jajnik odczuwam ciagle praktycznie. Nie to ze bolal mnie np dzien po wizycie ze moglam stwierdzic owu.. Jak Wy odczuwacie owu, jakis ból czy coś?

Powiem Ci tak. Ja zawsze czuje owu. W tym miesiącu jest Trochę inaczej. Bo brzuch mnie zaczął boleć gdzieś od 13 dc takie klocie w jajnikach miałam. I ten ból tak jakby WGL po owu nie minął, tylko został że mną i tak to trwa do dziś. Brzuch jakby ciężki, bardzo dziwny [emoji4] Także nie wiem dokładnie kiedy była owu. Jak dla mnie 15 dc bo miałam śluz najbardziej płodny.
Ja wlasnie codziennie czuje ta strone i teraz zastanawiam sie czemu codziennie odczuwam to. Mam nadzieje ze w końcu cos w tym cyklu sie zadzieje ☺

Musze sie Wam przyznac dziewczyny jaki ze mnie jest głupek. Wzięłam synka na spacer, mówię sobie ładna pogoda, słoneczko. Pochodzimy, pospacerujemy troszke. A jak już blisko przychodni jesteśmy to może wlece na szybką bete 😋 Co prawda teścik bieluchny, ani malego cieńka, no i cykle nieregularne, więc lepiej byloby poczekać:) Czekac, dobre sobie ;) No i co? Wynik <0,1 😛

reklama
No właśnie u mnie to jest dopiero 21 dc. Cykle mam przeważnie 30 dniowe Ale teraz sprawdzałam w kalendarzyku i ostatnio miewalam po 28-28 dni. Więc nie wiem owulacje z mojej obserwacji i boli owulacyjnych była w 15 dc.A z testem nie chce się spieszyć więc jak nie przyjdzie ta zolza, zrobię dopiero w 30 dc. Ale Nie odczuwam żadnych zmian w piersiach, nic są zwyczajne... A zawsze od owu raczej robimy się ciężkie i bolały...
Ja też przypuszczam, że owu była w 15dc bo tego dnia miałam mega ból podbrzusza. Jak dotykałam to bolało. Seks tego dnia też nie należał do mega przyjemnych bo bolało mocno. Aż nie umiałam się wyprostować.

Do góry