reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Oczywiście niby wiem, że bez sensu się nakręcać i nastawiać na cokolwiek ale już wyszukuje u siebie jakichkolwiek objawów :/ albo raczej staram się na siłę doszukać czegokolwiek bo na razie to nie bardzo widzę różnicę w porównaniu do poprzednich cykli.

reklama
U mnie dziś 26 dc . Brzuch przestał dokuczać ,piersi coraz bardziej bolą . W czwartek będę testować chociaż czuje że szybciej pojawi się@
Ja dziś testowałam, biel vizira, ale też 26dc a cykle chyba 29. Niby na 12/13 mam mieć okres.
Sama nie wiem jak się czuje ale gdzieś w środku mam wrażenie że się udało. Czy to tylko nadzieja czy przeczucie okaże się na dniach.

Oczywiście niby wiem, że bez sensu się nakręcać i nastawiać na cokolwiek ale już wyszukuje u siebie jakichkolwiek objawów :/ albo raczej staram się na siłę doszukać czegokolwiek bo na razie to nie bardzo widzę różnicę w porównaniu do poprzednich cykli.
Mam to samo. Cały czas się piersiom przyglądam czy aby czasem się nie powiększyły albo czy nie sa bardziej tkliwe.
Z jednej strony jakby zgaga i uczucie pelnosci w żołądku A z drugiej co mi w ręce wpadnie to bym jadła. Ale tak ciężko na brzuchu mi dawno nie było. Sama nie wiem

Sama nie wiem. Dużo zależy od dziecka. Mój syn ma 15 miesięcy i watpie, żeby za 3 miesiące nie byl gotowy do zabawy ciastolina.
Mój Synek ogarnął Play doh i fajnie się zaczął bawić dopiero w wieku ok 3lat. Jak miał półtora roku największą robotę robił domek odkrywcy i arka Noego z dumel.

Mam to samo. Cały czas się piersiom przyglądam czy aby czasem się nie powiększyły albo czy nie sa bardziej tkliwe.
Z jednej strony jakby zgaga i uczucie pelnosci w żołądku A z drugiej co mi w ręce wpadnie to bym jadła. Ale tak ciężko na brzuchu mi dawno nie było. Sama nie wiem
Ja jestem w ciazy i jakos zmian w piersiach nie zauwazylam poki co. Watpie zeby to byl 100% wyznacznik jeszcze przed @. Ale pisalas ze czujesz ze sie udalo. Ja cala druga polowe cyklu bylam pewna ze sie udalo. A teraz poroztaje mi czekac do 20.12 na wizyte usg zeby zobaczyc tą swoją kropeczkę i moze nawet ❤️

Ja dziś testowałam, biel vizira, ale też 26dc a cykle chyba 29. Niby na 12/13 mam mieć okres.
Sama nie wiem jak się czuje ale gdzieś w środku mam wrażenie że się udało. Czy to tylko nadzieja czy przeczucie okaże się na dniach.
Mam dokładnie to samo. Wydaje mi się że się udało. Ja generalnie cykle mam ponad 30 dniówek ale w tym cyklu miałam tak oczywista owulację że szok więc z aplikacji wychodzi mi termin @ na 12 grudnia i 12 chyba zrobię test chociaż tak się boje rozczarowania :(

Mój Synek ogarnął Play doh i fajnie się zaczął bawić dopiero w wieku ok 3lat. Jak miał półtora roku największą robotę robił domek odkrywcy i arka Noego z dumel.
Teraz czytam co ja napisałam. Chciałam napisać, ze wątpię, żeby za 3 miesiące był już gotowy do zabawy ciastolina.

reklama
U mnie dzisiaj 21 dc. Jedyne co odczuwam to takie ciągnięcia w podbrzuszu. Coś podobne jak na @ Ale malo intensywne i takie... dziwne [emoji4] czasami klucie jajnika i jeszcze jeden dziwny objaw, kłucie w ppchwie chwilami. Dziwne nigdy tak nie miałam, nawet wyczytałam że to może być objaw infekcji Ale nic na nią nie wskazuje. Bóle krzyża z tylu bardzo mnie męczą i czuje jakby ucisk na pęcherz jakbym jakieś zapalenie miała. Piersi bez zmian, nic więcej nie odczuwam.

Do góry