reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Też dziś testa zrobiłam dla sportu, ale sik popołudniowy i 25 dc to co miało wyjść jak nie biel.
Żebym nie wiem jak się przyglądała to cienia nie widzę.
IMG_20191209_113837.jpeg

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj 21 dc. Jedyne co odczuwam to takie ciągnięcia w podbrzuszu. Coś podobne jak na @ Ale malo intensywne i takie... dziwne [emoji4] czasami klucie jajnika i jeszcze jeden dziwny objaw, kłucie w ppchwie chwilami. Dziwne nigdy tak nie miałam, nawet wyczytałam że to może być objaw infekcji Ale nic na nią nie wskazuje. Bóle krzyża z tylu bardzo mnie męczą i czuje jakby ucisk na pęcherz jakbym jakieś zapalenie miała. Piersi bez zmian, nic więcej nie odczuwam.
Mnie w poprzednich ciążach na samym początku bolał dosyć mocno kregoslup na dole. Nie chce robić złudnych nadziei ale kto wie, może to u Ciebie objaw ciążowy ;) u mnie teraz to nie byłby żaden wyznacznik bo plecy bola mnie co chwilę od noszenia synka :(

Obydwie rzeczy młody dostanie na gwiazdkę, mam nadzieję, że się sprawdza ;)
Mój dostał na półtora roku i bawi się do tej pory a ma 3 lata i 8 miesięcy [emoji846] dla mnie te zabawki są super

A tak btw owu się zbliża, mam w piątek/sobotę. Mam nadzieję że nam coś wyjdzie bo mąż pracuje do 1 w nocy. Mam nadzieję że nie zasne oczekując [emoji23]

Mój dostał na półtora roku i bawi się do tej pory a ma 3 lata i 8 miesięcy [emoji846] dla mnie te zabawki są super

A tak btw owu się zbliża, mam w piątek/sobotę. Mam nadzieję że nam coś wyjdzie bo mąż pracuje do 1 w nocy. Mam nadzieję że nie zasne oczekując [emoji23]
To mąż Cię obudzi :D
A ja byłam przed chwilą siku i przy tym sikaniu czułam taką jakby ciężkość podbrzusza/lekkie pobolewanie, oczywiście już się trochę nakręciłam że to jakiś znak [emoji23]

Ja mam problemy z kręgosłupem ogólnie Ale już dawno mi nie doskwieral i może po prostu akurat zbieg okoliczności. Ale u mnie dopiero 21 dc więc nie wiem czy to nie za wcześnie. Dziwny ból brzucha tylko jakbym tam kamień miała...
Mnie w poprzednich ciążach na samym początku bolał dosyć mocno kregoslup na dole. Nie chce robić złudnych nadziei ale kto wie, może to u Ciebie objaw ciążowy ;) u mnie teraz to nie byłby żaden wyznacznik bo plecy bola mnie co chwilę od noszenia synka :(

Mam dokładnie to samo. Też takie mam odczucie. Ale to nie pęcherz, pęcherz boli inaczej... Może może...
To mąż Cię obudzi :D
A ja byłam przed chwilą siku i przy tym sikaniu czułam taką jakby ciężkość podbrzusza/lekkie pobolewanie, oczywiście już się trochę nakręciłam że to jakiś znak [emoji23]

Wkurza mnie to czekanie i dopatrywanie się 🤦‍♀️ 6 lat temu poprostu miałam doła bo myślałam że to @ się zbliża . Pamiętam że cała sobotę przepłakałam bo tak mnie brzuch i piersi bolały. W niedzielę zrobiłam test od tak sobie ( zawsze mnie to odblokowywalo i w końcu dostawałam @) a tu były takie dwie tłuste krechy 😂 rzuciłam testem w męża krzycząc że nie wierze i idę robić drugi haha

reklama
Do góry