reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Też dziś testa zrobiłam dla sportu, ale sik popołudniowy i 25 dc to co miało wyjść jak nie biel.
Żebym nie wiem jak się przyglądała to cienia nie widzę.
IMG_20191209_113837.jpeg

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj 21 dc. Jedyne co odczuwam to takie ciągnięcia w podbrzuszu. Coś podobne jak na @ Ale malo intensywne i takie... dziwne [emoji4] czasami klucie jajnika i jeszcze jeden dziwny objaw, kłucie w ppchwie chwilami. Dziwne nigdy tak nie miałam, nawet wyczytałam że to może być objaw infekcji Ale nic na nią nie wskazuje. Bóle krzyża z tylu bardzo mnie męczą i czuje jakby ucisk na pęcherz jakbym jakieś zapalenie miała. Piersi bez zmian, nic więcej nie odczuwam.
Mnie w poprzednich ciążach na samym początku bolał dosyć mocno kregoslup na dole. Nie chce robić złudnych nadziei ale kto wie, może to u Ciebie objaw ciążowy ;) u mnie teraz to nie byłby żaden wyznacznik bo plecy bola mnie co chwilę od noszenia synka :(

Obydwie rzeczy młody dostanie na gwiazdkę, mam nadzieję, że się sprawdza ;)
Mój dostał na półtora roku i bawi się do tej pory a ma 3 lata i 8 miesięcy [emoji846] dla mnie te zabawki są super

A tak btw owu się zbliża, mam w piątek/sobotę. Mam nadzieję że nam coś wyjdzie bo mąż pracuje do 1 w nocy. Mam nadzieję że nie zasne oczekując [emoji23]

Mój dostał na półtora roku i bawi się do tej pory a ma 3 lata i 8 miesięcy [emoji846] dla mnie te zabawki są super

A tak btw owu się zbliża, mam w piątek/sobotę. Mam nadzieję że nam coś wyjdzie bo mąż pracuje do 1 w nocy. Mam nadzieję że nie zasne oczekując [emoji23]
To mąż Cię obudzi :D
A ja byłam przed chwilą siku i przy tym sikaniu czułam taką jakby ciężkość podbrzusza/lekkie pobolewanie, oczywiście już się trochę nakręciłam że to jakiś znak [emoji23]

Ja mam problemy z kręgosłupem ogólnie Ale już dawno mi nie doskwieral i może po prostu akurat zbieg okoliczności. Ale u mnie dopiero 21 dc więc nie wiem czy to nie za wcześnie. Dziwny ból brzucha tylko jakbym tam kamień miała...
Mnie w poprzednich ciążach na samym początku bolał dosyć mocno kregoslup na dole. Nie chce robić złudnych nadziei ale kto wie, może to u Ciebie objaw ciążowy ;) u mnie teraz to nie byłby żaden wyznacznik bo plecy bola mnie co chwilę od noszenia synka :(

Mam dokładnie to samo. Też takie mam odczucie. Ale to nie pęcherz, pęcherz boli inaczej... Może może...
To mąż Cię obudzi :D
A ja byłam przed chwilą siku i przy tym sikaniu czułam taką jakby ciężkość podbrzusza/lekkie pobolewanie, oczywiście już się trochę nakręciłam że to jakiś znak [emoji23]

Wkurza mnie to czekanie i dopatrywanie się 🤦‍♀️ 6 lat temu poprostu miałam doła bo myślałam że to @ się zbliża . Pamiętam że cała sobotę przepłakałam bo tak mnie brzuch i piersi bolały. W niedzielę zrobiłam test od tak sobie ( zawsze mnie to odblokowywalo i w końcu dostawałam @) a tu były takie dwie tłuste krechy 😂 rzuciłam testem w męża krzycząc że nie wierze i idę robić drugi haha

reklama
Do góry