reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A mnie aplikacja pokazuje owu dopiero na czwartek :p a ból jak na owu miałam 5 grudnia. Tylko, że aplikacja wyliczyła mi tak przez ostatnią długość cyklu bo było 34 dni ale to była dopiero druga @ po porodzie więc chyba się wszystko normuje i długość cyklu też się skróci. Ciekawe czy coś z tego cyklu będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
ehh u mnie nadzieja na dziecko sierpniowe niestety się skończyła..
witam w 2 dc <hello>
Nigdy nie chciałam mieć dziecka we wrześniu urodzonego bo kojarzy mi się to z przykrym obowiązkiem chodzenia do szkoły :p ale teraz jest mi to wsio rybka- oby się udało jak nie w tym ostatnim cyklu tego roku to może w 2020r :)

U mnie 20dc (cykl 28d). Zamówiłam ClearBlue zachęcona opiniami i biję się już z myślami czy zaczekać do 1dc kolejnego czy sprawdzić jego skuteczność wcześniej :)
Jak narazie nie czuję nic oprócz ciągnięcia prawego jajnika, ale to po duphastonie raczej. Zobaczymy :)

Powiem wam, że w tym pierwszym cyklu po porodzie jakoś nie miałam dobrych myśli, żeby mogło się udać bo ani żadnych bóli brzucha ani innych objawów a teraz jakoś gdzieś z tyłu głowy jest nadzieja, że ten cykl będzie udany. Kurcze fajnie jakby się udało.

Dziewczyny co myślicie o ciastolinie dla 18 miesięcznego dziecka? zainteresuje się czy lepiej jeszcze z tym poczekać?

U mnie dziś 29dc. Ja mam długie cykle więc na razie o teście nie mysle. Jak okres nie przyjdzie to w niedzielę planuję testowac.

reklama
Do góry