Jedząc za mało organizm odkłada bo dostaje sygnał że będzie glodiwal więc odkłada
Pijesz minumum 2 litry wody?
Śniadanie 13 to najgorszy z możliwych pomysl
O której chodzisz spać? Kolacja powinna być na 1.5 godz przed snem
Może tu jest przyczyna ?
Wszystko to wiem tylko gorzej z praktyką, praca nie pozwala mi na 5 posiłków, śniadania z rana nie zjem bo jest mi niedobrze na samą myśl, spać chodzę ok.1 a kolację do 19 max zjadam, wody nie piłam praktycznie w ogóle.
Od 08.11 postanowiłam się ostro wziąć za siebie bo te 7kg widać gołym okiem i czuję się fatalnie z nimi. Obowiązkowo 2l wody minimum, posiłków staram się zjadać 5, do śniadań się nie przekonam, zamiast kanapek, które chwytałam w locie jem jogurt naturalny a zamiast owoców warzywa. No i wróciłam do ćwiczeń i NIC ..
I to mnie przeraża bo do tej pory nie przykładałam się do diety a od kwietnia nawet pół przysiadu nie zrobiłam
i było ok a od września posypało się wszystko, włosy, rzęsy, paznokcie,cykl miesiaczkowy i waga. Tak nagle i zbiegło się to ze staraniami, że zaczęłam rozmyślać czy mój organizm sobie ciąży nie uroił
Ja też tak mam i tsh mi spadło wiec chyba działa
Do tego biorę Jodid
Co do wagi to u mnie w od stycznia do listopada "bez powodu" -7kg
Nie wiem skąd, bo euthyrox jem od sierpnia
Zazdro!
Muszę znowu powalczyć z tą ferrytyną bo jak poczytałam to faktycznie nic bez niej nie ruszy :/
I też beznadziejnie po Duphastonie się czuję, najgorszy jest ból głowy :/ i bez tego się dość często z nim męczyłam :/
Wszystko muszę zapisać na kartce i w poniedziałek przegadać z nowym lekarzem.