reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ech, dzisiaj zaczynam już czuć niestety... Rano pod prysznicem nie mogłam się normalnie umyć, bo woda mnie drażniła a teraz już zaczynają boleć całe. Dziwne to odczucie, bo takie typowo wewnętrzne. Wybaczę im, jak urosną trochę :D
Kurcze większość z Was pisze o bolu piersi a mi nic nie dolega z nimi [emoji14] od jutra 3 cykl na dupku..

reklama
Laparoskopia to nie zabieg, to operacja w znieczuleniu ogólnym...Dziwie się ze lekarz przyjął już na początku tak inwazyjne rozwiązanie...ale może jego zdaniem to lepsze rozwiązanie niż Hsg.
On mi tylko o tym wspomniał nie mówił o szczegółach ale na pewno mówił o laparoskopii i że jeden dzień spędzę w szpitalu. Może coś pomieszałam bo jednak się tego nie spodziewałam. A jest ryzyko że jajowody są drożne wiec wysiłek może być na marne. Szkoda że da się to sprawdzić dopiero przy udrażnianiu. Mam nadzieje ze skoro widział że owulacja była to jakimś cudem się wstrzeliliśmy i tym razem wyjdzie.

Wzmożone wypadanie włosów sprawia niska ferrytyna. Musiałaby być na poziomie około 60 żeby włosy przestały wypadać
O to cudownie bo ja mam ledwo 12 (przy normie 12) ale to i tak po długiej walce bo miałam już 6 i było bardzo nieciekawie.
Ja już chyba mam wszystko a z roku na rok i tak jeszcze więcej..

Mikołaj jednak o mnie nie zapomniał :D Przylazła @ :)

O to cudownie bo ja mam ledwo 12 (przy normie 12) ale to i tak po długiej walce bo miałam już 6 i było bardzo nieciekawie.
Ja już chyba mam wszystko a z roku na rok i tak jeszcze więcej..

Mikołaj jednak o mnie nie zapomniał :D Przylazła @ :)
Ja też mam niską ferrytynę bo zaledwie 29. Podnieść to dziadostwo to jest mordęga. Winą może być też źle zakwaszony żołądek a ja taki mam i przez to żelazo się nie przyswaja. Uroki hashimoto. Doskonale też wiem co czujesz z tyciem od niczego to raczej jest takie puchnięcie/nalanie niż faktyczny tłuszcz. Ja znam przyczynę u siebie dlaczego tak się dzieje ale wyeliminować pewne nawyki pielęgnowane tyle lat jest ciężko. Najgorzej jest mi odmówić sobie porannej kawy po eutyroxie jeszcze przed śnaidaniem a to dla tarczyczy jest zabójcze

Witajcie dziś mija 14 dzień po terminie mojej miesiączki, a jej brak są tylko ciągle lekkie bóle i kropelki różowego śluzu. Miałam jechać na betę lecz najpierw poszłam do apteki i kupiłam najczulszy test, zrobiłam go po trzygodzinnym spaniu po nocce około 12 i negatywny. Czy mógł mi jeszcze nie wykazać ciąży?

Witajcie dziś mija 14 dzień po terminie mojej miesiączki, a jej brak są tylko ciągle lekkie bóle i kropelki różowego śluzu. Miałam jechać na betę lecz najpierw poszłam do apteki i kupiłam najczulszy test, zrobiłam go po trzygodzinnym spaniu po nocce około 12 i negatywny. Czy mógł mi jeszcze nie wykazać ciąży?

14 dni od spodziewanej miesiączki? Byłoby bardzo dziwne gdyby test nie pokazał, weź kup inny i powtórz bo tyle czasu po okresie to już ci pokaże o każdej porze

A może to jednak okres tylko jakiś bardzo skąpy? 14 dni po terminie @ to chyba nie ma bata, żeby test nie wykazał ciąży

reklama
Do góry