reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Tak biorę wit.D complex wit. B Tak ze spoko... Nie steruje się tym aż tak po prostu dzisiaj było za dużo wrażeń. Najpierw antybiotyk później RTG przerazilam się. Ale wrzuciłam na luz. Zero stresu. Czas pokaże... [emoji4] Nie ma co niepotrzebnie brać sobie zbyt dużo do głowy [emoji4]

reklama
Cześć dziewczyny! Zniknęłam na trochę ale dziś tak bardzo mi przykro bo cykl poszedł na straty. Mój mąż tak się zablokował że akurat w dni okołouwulacyjne mi przytulankowo zaniemógł. Nie chce mu dokładać więc udaję że wszystko wporządku ale w środku chce mi się ryczeć że cykl stracony. Musiałam się wygadać. Ja staram się nie myśleć o tym wszystkim ale mamy ciśnienie żeby zajść w ciąże do końca stycznia pózniej będę musiała zaprzestać starania i dla mnie to tak ogromna presja, żeby się udało że jestem w 14 dniu cyklu a mam taką suszę, że aż nieprawdopodobne. Dziwne rzeczy się dzieją kiedy psychika wariuje
Na pewno Ci trudno
Tak czekamy na te dni starań z nadzieją, a tu takie coś Ale nasi faceci też mają ciężko, duża presja robi swoje :(
Oby się odblokował Może jakaś romantyczna kolacja, lampka winka itd? Bez wspominania -to te dni? Choc pewnie sie domysli...

Ostatnia edycja:
Ja dziś byłam na usg - jedno jajeczko pękło, na prawym jajniku, a na lewym nie i na nim zrobila się cysta 3,5cm. Mam jeść duphaston, dostinex i spokojnie czekać do terminu miesiączki

Od wczoraj tak mnie bolal brzuch ze wiedzialam, ze cos nie tak i ze powrot z comiesiecznej rozrywki

Plan jest taki, że jak się nie uda to miesiac pauzy od stymulacji. Potem cykl stymulowany- wtedy nasienie powinno byc juz znacznie lepsze. Jak nie zaskoczymy -laparoskopia 😥 bardzo się boję, ostatnią wspominam traumatycznie

Rozmawialam tez z p doktor o wplywie diety na plodnosc i postaram sie odstawić mięso bo przy endometriozie ma to znaczenie

Aha A jeśli się nasienie nie poprawi -in vitro☹

Ja dziś byłam na usg - jedno jajeczko pękło, na prawym jajniku, a na lewym nie i na nim zrobila się cysta 3,5cm. Mam jeść duphaston, dostinex i spokojnie czekać do terminu miesiączki

Od wczoraj tak mnie bolal brzuch ze wiedzialam, ze cos nie tak i ze powrot z comiesiecznej rozrywki

Plan jest taki, że jak się nie uda to miesiac pauzy od stymulacji. Potem cykl stymulowany- wtedy nasienie powinno byc juz znacznie lepsze. Jak nie zaskoczymy -laparoskopia 😥 bardzo się boję, ostatnią wspominam traumatycznie

Rozmawialam tez z p doktor o wplywie diety na plodnosc i postaram sie odstawić mięso bo przy endometriozie ma to znaczenie

Aha A jeśli się nasienie nie poprawi -in vitro☹
Przykro mi, ale 3mam kciuki aby mimo tych przeciwnosci sie udalo. Powiedz mi prosze co bierze Twoj mąż/partner na poprawe nasienia?

Dziewczyny!
widzicie cos? Bo mi sie cien przebija ale boje sie ze juz oszalałam.to z
Dzisiaj 26dc.
90F53FB1-3A2D-4CA2-AC80-0158BD1265E9.jpeg
drugiego siusiania bo w domu nie mialam testu, dopiwro w pracy kupilam

reklama
Do góry