cafe1997
Fanka BB :)
Testujemy w ten sam dzieńJa dopiero za tydzień w niedzielę.
Daj znać po teście i trzymam mocno kciuki za Ciebie :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testujemy w ten sam dzieńJa dopiero za tydzień w niedzielę.
Daj znać po teście i trzymam mocno kciuki za Ciebie :-*
Dobry dzień na igraszki powodzonka Kochana [emoji3590]Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj test owulacyjny w końcu pozytywny Wg kalendarzyka owulacja powinna być 28.08 a tu psikus, zapewne będzie jutro bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Z tego również wynika, że termin przewidywanej @ to 17.09. Cykle mam takie dość nieregularne, wahają się między 24 a 28 dni, gdzie najczęściej mój cykl trwa właśnie 24 dni. Także testować jeśli już będę najprędzej 15.09.
Dzisiaj mój mężulek skończył 27 lat pogoda ładna więc zaprosiłam przyjaciół na grilla. Lecę zacząć przygotowania. Miłego dnia wszystkim
Taki scenariusz byłby piękny. Wolę jednak się nie nastawiać już. Od tygodnia o niczym innym nie myślę. Teraz już psychicznie nastawiam się na badanie drożności jajowodów brrrrDziewczyny! Ja w poniedziałek (dzień spodziewanej @) miałam test negatywny a w środę już pojawiła się druga kreska! Dlatego nie poddajemy się! Ja wiem ze to trudne a mnie sie teraz „łatwo” mówi ale nie możecie rezygnować i poddawać się! To się napewno w końcu uda! Dopóki nie ma @ to ja bym nie przekreślała takiej wizji II kreseczek
Dziś ostatni dzień wakacji i pięknej pogody wiec ruszamy na basen. Cudownej niedzieli
To testujemy razem. PowodzonkaAgatha123 i Martyna84 dopóki nie przyjdzie @ zawsze jest szansa na ciąże [emoji4] ja nadal trzymam za Was kciuki.
U mnie @ ma przyjęć jakoś 4-5 września, więc w razie czego zamierzam testować 7-8, będzie to 17-18 dpo [emoji6]