reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj test owulacyjny w końcu pozytywny :yes:Wg kalendarzyka owulacja powinna być 28.08 a tu psikus, zapewne będzie jutro bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Z tego również wynika, że termin przewidywanej @ to 17.09. Cykle mam takie dość nieregularne, wahają się między 24 a 28 dni, gdzie najczęściej mój cykl trwa właśnie 24 dni. Także testować jeśli już będę najprędzej 15.09.

Dzisiaj mój mężulek skończył 27 lat 8-) pogoda ładna więc zaprosiłam przyjaciół na grilla. Lecę zacząć przygotowania. Miłego dnia wszystkim ;)

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj test owulacyjny w końcu pozytywny :yes:Wg kalendarzyka owulacja powinna być 28.08 a tu psikus, zapewne będzie jutro bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Z tego również wynika, że termin przewidywanej @ to 17.09. Cykle mam takie dość nieregularne, wahają się między 24 a 28 dni, gdzie najczęściej mój cykl trwa właśnie 24 dni. Także testować jeśli już będę najprędzej 15.09.

Dzisiaj mój mężulek skończył 27 lat 8-) pogoda ładna więc zaprosiłam przyjaciół na grilla. Lecę zacząć przygotowania. Miłego dnia wszystkim ;)
Dobry dzień na igraszki :D powodzonka Kochana [emoji3590]

Kochane, czytam Was i kibicuje. Ja od piątku czuję się jak ku pa. Boli mnie głowa a nie mogę wziąć tabletek... Paracetamolu nawet nie próbuje, bezsensu bo i tak nie pomoże. Drugi dzień w domu.

Dziewczyny! Ja w poniedziałek (dzień spodziewanej @) miałam test negatywny a w środę już pojawiła się druga kreska! Dlatego nie poddajemy się! Ja wiem ze to trudne a mnie sie teraz „łatwo” mówi ale nie możecie rezygnować i poddawać się! To się napewno w końcu uda! Dopóki nie ma @ to ja bym nie przekreślała takiej wizji II kreseczek :)
Dziś ostatni dzień wakacji i pięknej pogody wiec ruszamy na basen. Cudownej niedzieli :D
Taki scenariusz byłby piękny. Wolę jednak się nie nastawiać już. Od tygodnia o niczym innym nie myślę. Teraz już psychicznie nastawiam się na badanie drożności jajowodów brrrr

Agatha123 i Martyna84 dopóki nie przyjdzie @ zawsze jest szansa na ciąże [emoji4] ja nadal trzymam za Was kciuki.

U mnie @ ma przyjęć jakoś 4-5 września, więc w razie czego zamierzam testować 7-8, będzie to 17-18 dpo [emoji6]

Mam pytanie do dziewczyn jktore już świadomie były chociaż raz w ciąży. Czy odczuwalyscie implementację?? U mnie tydzień po owu, czy może tydzien od zapłodnienia odczulam przez dobrych 12 godzin napięcie podbrzusza, może nawet przypominające taki leciutki ból jka w trakcie @. Czy któraś z Was ma takie doświadczenie.???

Ja miałam plamienie implementacyjne, które poprzedziło mocne ciągnięcie podbrzusza, taki niby ból jak na miesiączkę ale jednak inny.

reklama
Ja czułam ból w podbrzuszu jakby mnie coś przypalalo od wewnątrz, ból falami przychodził. Około 7 dni po owulacji.

Do góry