Ja też trzymam kciuki jadę właśnie do rosmanna po testy. Ciekawe co z tego wyjdzie. Ciążę z czerwca miałam z prawego jajnika. Teraz drugi raz z rzędu owulacja z lewego. Jak się nie uda to czeka mnie badanie drożności. Na szczęście lekarz, do którego chodzę robi jakąś inną metodą i mówił, że bezbolesną.A to mamy tak samo ja też dziś 10dpo, i też myślę, że w niedzielę zatestuje, kupiłam sobie te tanie testy pepino i stwierdziłam, że sobie właśnie eksperymentalne dziennie od niedzieli będę sprawdzać. Co z tego będzie zobaczymy. Za Was trzymam kciuki!!!
reklama
OdNowa
Fanka BB :)
To trzymam kciuki za dziewczyny testujące na dniach! Musi być pozytywnie!
Mnie się dziś zaczął 6 tydz wg ostatniej @. Czasem dopadają mnie mdłości i spać mogłabym cały czas..
Czekam z niecierpliwością na pierwsza wizytę - żeby wszystko było dobrze..
Mnie się dziś zaczął 6 tydz wg ostatniej @. Czasem dopadają mnie mdłości i spać mogłabym cały czas..
Czekam z niecierpliwością na pierwsza wizytę - żeby wszystko było dobrze..
OdNowa
U mnie Pepino zawsze się sprawdzały, dwa razy pokazały już dwie kreseczki wiec i Tobie tego życzę!A to mamy tak samo ja też dziś 10dpo, i też myślę, że w niedzielę zatestuje, kupiłam sobie te tanie testy pepino i stwierdziłam, że sobie właśnie eksperymentalne dziennie od niedzieli będę sprawdzać. Co z tego będzie zobaczymy. Za Was trzymam kciuki!!!
Gratulacje dla dziewczyn, które ujrzały wymarzone 2 kreseczki
U mnie 21 dc (przy cyklach 25-27 dniowych) i 9 dpo, czuję się trochę dziwnie.. bóle podbrzusza od 7 dpo i ciagle mi gorąco, chociaż u mnie pogoda raczej jesienna.. próbuję się jednak nie nakręcać i narazie nie mam w planach testowania
Agatha123 depresja.. wiem coś o tym ja teraz też bez leków, łatwo nie jest, miewam lepsze i gorsze dni z naciskiem na te gorsze ostatnio niestety..
U mnie 21 dc (przy cyklach 25-27 dniowych) i 9 dpo, czuję się trochę dziwnie.. bóle podbrzusza od 7 dpo i ciagle mi gorąco, chociaż u mnie pogoda raczej jesienna.. próbuję się jednak nie nakręcać i narazie nie mam w planach testowania
Agatha123 depresja.. wiem coś o tym ja teraz też bez leków, łatwo nie jest, miewam lepsze i gorsze dni z naciskiem na te gorsze ostatnio niestety..
Wow, cykle 25 dniowe, super masz ja 28 dniowy miałam raz w życiu. W okresie wakacyjnym 37-40 dni. Owulacja około 20 dnia więc jak to ktoś na pocieszenie powiedział mi kiedyś: o to Ty w ogóle masz mniej szans na ciążę w ciągu roku.Gratulacje dla dziewczyn, które ujrzały wymarzone 2 kreseczki
Niestety druga połowa cyklu ma to do siebie, że nastrój się pogarsza. U mnie potęguje go jeszcze chyba duphaston.
Co do objawów to już tyle razy miałam ciążowe, że w ogóle się z nimi nie sugeruje. W czerwcu gdy byłam w ciąży ból owulacyjny się wydłużył, później miałam mega wzdęcia a potem bolał brzuch jak na okres. Piersi zawsze bolały od owy a wtedy na parę dni przed planowanym dniem miesiaczki i śmierdziało mi okropnie wino i spaliny okropnie mnie dusiły.
Ale przed miesiączką też często przeszkadzają mi zapachy... Zwariować idzie.
Martyna84
Mam w tym cyklu to samo, a wiem i czuję, że się nie udało.... Może kiedyś....Wow, cykle 25 dniowe, super masz ja 28 dniowy miałam raz w życiu. W okresie wakacyjnym 37-40 dni. Owulacja około 20 dnia więc jak to ktoś na pocieszenie powiedział mi kiedyś: o to Ty w ogóle masz mniej szans na ciążę w ciągu roku.
Niestety druga połowa cyklu ma to do siebie, że nastrój się pogarsza. U mnie potęguje go jeszcze chyba duphaston.
Co do objawów to już tyle razy miałam ciążowe, że w ogóle się z nimi nie sugeruje. W czerwcu gdy byłam w ciąży ból owulacyjny się wydłużył, później miałam mega wzdęcia a potem bolał brzuch jak na okres. Piersi zawsze bolały od owy a wtedy na parę dni przed planowanym dniem miesiaczki i śmierdziało mi okropnie wino i spaliny okropnie mnie dusiły.
Ale przed miesiączką też często przeszkadzają mi zapachy... Zwariować idzie.
Hostessa92
Zaciekawiona BB
Agatha 123 ja niestety im starsza tym cykle coraz krótsze.. do tego poprzedni cykl był raczej bezowulacyjny - cały czas niska temperatura. Natomiast ten cykl jest zupełnie inny, owulację miałam w 12 dc, a świadczy o niej skok temperatury plus ból brzucha i śluz płodny
Jeśli chodzi o objawy ciążowe to też pojawiają się u mnie co miesiąc hehe Ból piersi, wzdęcia, nadwrażliwość na zapachy, częste oddawanie moczu to u mnie norma przed @
Dzisiaj 10 dpo i zaczynam się nakręcać..
Jeśli chodzi o objawy ciążowe to też pojawiają się u mnie co miesiąc hehe Ból piersi, wzdęcia, nadwrażliwość na zapachy, częste oddawanie moczu to u mnie norma przed @
reklama
Też to znam, miałam dokładnie zawsze też takie objawy. W cyklu z ciążą piersi później zaczęły boleć. Poprzedni cykl bolał mnie tylko brzuch od owulacji do samej miesiączki. 4 m-ce temu też zaczęłam leczenie i dietę i ćwiczenia. W tym cyklu piersi też nie bolą. Zapachy zaczynają przeszkadzać. Każdy dzień i objaw porównuje do tego z cyklu z ciążą. Chciałabym już nie mieć co miesiąc tej obsesji. Jutro 12 dpo, będę testować i już się boję, że będę płakaćAgatha 123 ja niestety im starsza tym cykle coraz krótsze.. do tego poprzedni cykl był raczej bezowulacyjny - cały czas niska temperatura. Natomiast ten cykl jest zupełnie inny, owulację miałam w 12 dc, a świadczy o niej skok temperatury plus ból brzucha i śluz płodny