Mam w tym cyklu to samo, a wiem i czuję, że się nie udało.... Może kiedyś....
[/QUO
Nie możemy się poddawać, bo warto. Ja też jutro testuje, uczucia mam mieszane ale boje się będę płakać. Daj znać jak Ci poszło
reklama
Też to znam, miałam dokładnie zawsze też takie objawy. W cyklu z ciążą piersi później zaczęły boleć. Poprzedni cykl bolał mnie tylko brzuch od owulacji do samej miesiączki. 4 m-ce temu też zaczęłam leczenie i dietę i ćwiczenia. W tym cyklu piersi też nie bolą. Zapachy zaczynają przeszkadzać. Każdy dzień i objaw porównuje do tego z cyklu z ciążą. Chciałabym już nie mieć co miesiąc tej obsesji. Jutro 12 dpo, będę testować i już się boję, że będę płakać
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji4] U mnie jutro też 12 dpo, ale postanowiłam narazie nie testować i o ile to w ogóle możliwe to cierpliwie czekać na rozwój sytuacji.
Martyna84 za Ciebie rownież trzymam kciuki!
Martyna84, Agatha123, Yvonne84
Jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki
Koniecznie dajcie znać po testowaniu!
Negatywny. Śniło mi się dzisiaj że robiłam ten test i były dwie grube kreski a wcześniej widziałam we śnie bociana z bardzo czerwonym dziobem. W śnie krzyczałam do męża: jest, będą blizniaki, bliźniaki bo bardzo wyraźny test. Niestety to tylko sen.
Bardzo dziękuję za wsparcie. W tym celu zapisałam się na to forum, bo już nikt nawet nie chce u mnie o tym rozmawiać. Naprawdę bardzo dziękuję.
Martyna84
Fanka BB :)
Dziewczyny ja oczywiście nie wytrzymała i testowałam wczoraj i też negatyw, to był 11dc, dziś nie testowałam, bo już zrezygnowałam całkowicie... A wczoraj byłam na imprezie i chciałam wiedzieć czy mogę winka się napić, no ale i tak nie piłam. Zaresztę trzymam mega kciuki.
Agata zawsze jest jeszcze nadzieja..
OdNowa
Negatywny. Śniło mi się dzisiaj że robiłam ten test i były dwie grube kreski a wcześniej widziałam we śnie bociana z bardzo czerwonym dziobem. W śnie krzyczałam do męża: jest, będą blizniaki, bliźniaki bo bardzo wyraźny test. Niestety to tylko sen.
Bardzo dziękuję za wsparcie. W tym celu zapisałam się na to forum, bo już nikt nawet nie chce u mnie o tym rozmawiać. Naprawdę bardzo dziękuję.
Dziewczyny! Ja w poniedziałek (dzień spodziewanej @) miałam test negatywny a w środę już pojawiła się druga kreska! Dlatego nie poddajemy się! Ja wiem ze to trudne a mnie sie teraz „łatwo” mówi ale nie możecie rezygnować i poddawać się! To się napewno w końcu uda! Dopóki nie ma @ to ja bym nie przekreślała takiej wizji II kreseczekDziewczyny ja oczywiście nie wytrzymała i testowałam wczoraj i też negatyw, to był 11dc, dziś nie testowałam, bo już zrezygnowałam całkowicie... A wczoraj byłam na imprezie i chciałam wiedzieć czy mogę winka się napić, no ale i tak nie piłam. Zaresztę trzymam mega kciuki.
Dziś ostatni dzień wakacji i pięknej pogody wiec ruszamy na basen. Cudownej niedzieli
Ja dopiero za tydzień w niedzielę.Dziewczyny kto teraz testuje na dniach?
Daj znać po teście i trzymam mocno kciuki za Ciebie :-*
Hej.Hej kobiety !
Jak Wasze starania ?
Kto się stara ? Ile cykli ? Jak to u Was ? Czy macie jakieś problemy kobiece? Jak przy tym całej sytuacji Wasi mężczyźni?
Jestem po dwóch poronieniach na przełomie 6/7 tc. Po serii badań wyszła mi tylko albo aż tylko mutacja pai-1 hetero iczynnik v (r2) hetero. Co mnie trochę dziwi no problemu z zajsciem nie mamy. W obie ciąże zaszlam w pierwszym cyklu starań. Dlatego teraz tak ostrożnie stawiam decyzję czy w tym cyklu czy w następnym. Nie mam w sumie lekarza prowadzącego. Do poprzednich nie mam zaufania. Mam wizyte za 2 tyg więc ten cykl zgodnie z rozumem powinnam odpuścić.
Ja czekam na @ ma byc 5 września.... na pewno przed testu nie robię... zrobię o ile nie przyjdzie po terminie@
Ja też chyba poczekam aż @ nie przyjdzie a potem test. Powodzenia
reklama
Natalia198777
Dzięki i Tobie i Wszystkim zainteresowanym powodzenia. Gdyby mi się teraz udało poród byłby ma ten sam termin co z 8letnim już synem☺Ja też chyba poczekam aż @ nie przyjdzie a potem test. Powodzenia