martini87
Fanka BB :)
Gratuluję testy nie wychodziły ale objawy ewidentnie wskazywały na ciążęJestem w ciąży! Lekarz dzis potwierdził!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję testy nie wychodziły ale objawy ewidentnie wskazywały na ciążęJestem w ciąży! Lekarz dzis potwierdził!
Cudownie! Gratulacje! Co bylo widać na usg? Wiadomo który tydzień? GDziwne ze testy nie wychodziły.Jestem w ciąży! Lekarz dzis potwierdził!
Gratuluje !Jestem w ciąży! Lekarz dzis potwierdził!
Na pewno sprawdzić nie zaszkodzi, zrobię tak w przyszłym cyklu! Dziękuje za radęHm no mi właśnie pomógł monitoring +zastrzyk w tym miesiącu trochę wcześniej podany.
Ja tez czułam owulacja tylko wychodzi na to że moje pęcherzyki przerastaly i pękały a co za tym idzie były niewartościowe
Robiłam taka diagnostyke za badania swoje i nasienia meza dałam prawie 600 złA może monitoring cylku, prolaktyna progesteron jak?
Ale super, to miałaś niespodziankę. Gratulacje jeszcze raz!!!5 tydzien, pęcherzyk. 11.12. Mam kolejną wizytę to myślę że będzie ciekawiej
Tak tylko że to nie kosztuje miesięcznie tyle w tym wszystkim chyba badania nasienia najdroższe ja za monitoring płaciła 100 za 3 wizytyRobiłam taka diagnostyke za badania swoje i nasienia meza dałam prawie 600 zł
Jestem w ciąży! Lekarz dzis potwierdził!