reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

@Dwa+Trzy hmm... tez moj progesteron jest prawie 0... Ale juz prawie rok go nie badalam.. Jak lekarka zobaczyla ze progesteron prawie u mnie nie wystepuje to wdrozyla mi ten Duphaston..Mysle ze najlepiej zrobic test i to chyba ten z krwi na nastepny dzien po odstawieniu Duphastonu ..Chyba ze sie myle..

A co do okresu po Dupku to ostatnio mialam nawet po tygodniu od odstawienia.. wiec na @ sobie poczekam pewnie i teraz

reklama
@Dwa+Trzy hmm... tez moj progesteron jest prawie 0... Ale juz prawie rok go nie badalam.. Jak lekarka zobaczyla ze progesteron prawie u mnie nie wystepuje to wdrozyla mi ten Duphaston..Mysle ze najlepiej zrobic test i to chyba ten z krwi na nastepny dzien po odstawieniu Duphastonu ..Chyba ze sie myle..

A co do okresu po Dupku to ostatnio mialam nawet po tygodniu od odstawienia.. wiec na @ sobie poczekam pewnie i teraz
Dziewczyny nasuwa mi się takie pytanie wręcz boję się, że coś nie tak [emoji85] większość z Was ma krwawienia przy dupku, dostaje odrazu po zakończeniu @ a ja np 5 dni i normalnie wtedy wg apki powinien ten okres byc..

Prolaktyna i progesteron zawsze wychodził w normie, o monitoringu tez myślałam, chociaż wydaje mi sie ze czuje kiedy jest owulacja, 2m temu jak byłam u gin to byłam dzień po owulacji wg mojego „czucia” co potwierdziła
Hm no mi właśnie pomógł monitoring +zastrzyk w tym miesiącu trochę wcześniej podany.
Ja tez czułam owulacja tylko wychodzi na to że moje pęcherzyki przerastaly i pękały a co za tym idzie były niewartościowe

Nie mamy terminu, czekam na @ która ma być koło 8 grudnia i mam od razu zgłosić się do lekarza po skierowanie na potrzebne badania. Dopiero jak będę mieć wszystko to zaczynamy aczkolwiek wydaje mi się że jeszcze w grudniu podejdziemy do pierwszego IUI

reklama
Jeszcze raz serdecznie gratuluję Wam dwóch kresek! :)
Mam za to pytanie z innej beczki, ponieważ u mnie dalej nic zdecydowałam się na tatuaż, będę robiła go jutro za to owulacja zgodnie z kalendarzem ma mieć miejsce trzy dni po sesji czy to jest jakieś przeciwwskazanie aby odpuścić sobie starania w tym miesiącu? Wiem, że w ciąży robienie tatuażu jest niedopuszczalne, ale czy podczas intensywnych starań również?

Do góry