reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam się w 26dc :)
To moje pierwsze dwie kreski w życiu:)
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
Super gratulacje
Ja mam 5 grudnia i to będzie 5t6d, czy to aby nie za wcześnie? Idziemy podobnym tajmingiem, pjona 🤩 nie jestem z tych panikujących, spokojnie poczekam do wizyty, tylko coś objawy mi się nasilają i od rana mam okrutne mdłości i ślinotok. Ale w sumie mdłości miałam wczoraj cały dzień, a już po jedzeniu.. petarda 🤷‍♀️
ja nie mam żadnych objawów - nie wiem czy to dobrze czy złe

@Różamama a objawy to chyba kwestia bardzo indywidualna nie? Moja koleżanka z bliźniakami długo nie szła na L4 bo objawy nie dawały jej wcale w kość, a koleżanka z córcią uciekła od razu, widać po niej było że ciąża od samego początku daje jej w kość 🤔

@Różamama a objawy to chyba kwestia bardzo indywidualna nie? Moja koleżanka z bliźniakami długo nie szła na L4 bo objawy nie dawały jej wcale w kość, a koleżanka z córcią uciekła od razu, widać po niej było że ciąża od samego początku daje jej w kość 🤔
Tak kwestia indywidualna i kwestia ciąży. Każda ciąża inna. W pierwszej mogłam góry przenosić a w drugiej cały czas sikałam i tak do samego porodu . Teraz nic nie czuje . Cycki miękkie , brzuch nie boli. Dobrze ze ta beta mi wyszła ok 😂

Tak kwestia indywidualna i kwestia ciąży. Każda ciąża inna. W pierwszej mogłam góry przenosić a w drugiej cały czas sikałam i tak do samego porodu . Teraz nic nie czuje . Cycki miękkie , brzuch nie boli. Dobrze ze ta beta mi wyszła ok 😂
TO NIE miałaś żadnych objawów?? Kurczę skąd wiedziałaś że jesteś w ciąży?

reklama
Do góry