reklama
Jastia
Fanka BB :)
no ciekawie... aż @ nie przyjdzieCiekawie musi być jak ktoś się nie stara i nie ma objawów
Dwa+Trzy
W Gemini na pewno są bo widziałam składając zamówienieNo właśnie, gdzie są testy? No gdzie? Test na obecność narkotyków można kupić w aptece? Bo muszę jednemu pracownikowi chyba zrobić
Znajoma dowiedziała się w 5 miesiącu o pierwszej ciąży Myślała, że ma coś z jelitami a to po prostu córa się ruszała hahaCiekawie musi być jak ktoś się nie stara i nie ma objawów
Jastia
W 5 miesiącu , ja piernicze... No ładnie. To okres miała normalnie?W Gemini na pewno są bo widziałam składając zamówienie
Znajoma dowiedziała się w 5 miesiącu o pierwszej ciąży Myślała, że ma coś z jelitami a to po prostu córa się ruszała haha
martini87
GratulujęWitam się w 26dc
To moje pierwsze dwie kreski w życiu
Ciężko jest mi się cieszyć, bo boje się, ze to może jakiś wadliwy test, a innego akurat nie mam pod ręka. A na betę chyba dopiero w poniedziałek..
Dwa+Trzy
Nigdy nie miała regularnych, i zupełnie nie zrobiło to na niej wrażenia Swojego czasu łykała tabsy anty. bez przerwy przez pół roku np i tak sobie wszystko rozregulowała.W 5 miesiącu , ja piernicze... No ładnie. To okres miała normalnie?
Dorciaaaa88
To jestem 3 do testow Mikolajkowych bedzie nam raźniej.U mnie też wypada na 6 grudnia Oby nie przyszła nam.
Różamama
Bo nagminnie robiłam testy . Takich typowych objawów nie mam. Czasem czuje piersi ale nie bolą. W sumie to już ich nie czuje jak wcześniej ani tez się są nabrzmiałe ani śluzu nie mam typowego. No może jedynie co to cera mi się pogorszyła ale to nie objaw strikte ciążowy . Pewnie objawy przyjdą później. W pierwszej ciąży bardzo bolały mnie piersi w drugiej która była 2 lata temu to wciąż chodziłam siusiu. Tera. Tez co prawda chodzę ale tylko dlatego ze więcej pije aby się nie doprowadzić do stanu migrenowego który miałam w drugiej ciąży i głupia nie wizelam nic przeciwbólowego i wylądowałam karetka na IP bo cała zdrętwiał z bólu. A migrenę dostałam pewnie od tego ze mało piłam , teraz się boje i pije więcej bo nie chce nadużywać leków przeciwbólowych w ciąży .TO NIE miałaś żadnych objawów?? Kurczę skąd wiedziałaś że jesteś w ciąży?
reklama
Różamama
Złe zrozumiałam twoje pytanie. W każdej ciąży wiedziałam ze jestem od początku. Tak jak pisałam wcześniej każda ciąża inna z objawami. W pierwszej czułam się świetnie a w drugiej wciąż latałam siusiu bo mi na pęcherz dusił dzidziuś. A teraz nie mam na razie żadnych objawów a w pierwszych dwóch już od początku miałam jakies tam objawyTO NIE miałaś żadnych objawów?? Kurczę skąd wiedziałaś że jesteś w ciąży?