Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No musimy mocno wierzyć, tyle nam zostaje. A jakieś objawy które miewasz przed @? Ja już powinnam mieć ból krzyża a tu nic.. HmmmOby jednak było coś innego ja też więcej siusiam a dziś doszedł mi ból piersi temp wyższa, mi bardziej niedobrze robi się pod wieczór... Zobaczymy chociaż cudów się nie spodziewam
Już lepiej się czujesz?I chciałam przeprosić za ostatnie moje teksty. Stałe osoby będą wiedziały o co chodzi. Musiałam zaczerpnąć pomocy bo nie dałabym rady.
No musimy mocno wierzyć, tyle nam zostaje. A jakieś objawy które miewasz przed @? Ja już powinnam mieć ból krzyża a tu nic.. Hmmm
Trochę. Ale mam depresję.Już lepiej się czujesz?
Wiem, było widać po Twoich postach... Mam nadzieję że znalazłaś kogoś, kto ci pomagaTrochę. Ale mam depresję.
Dziewczyny kochane pomóżcie czy przy braniu duphastonu 1x10mg zaczęły Was boleć sutki i piersi? Toć się dotknąć nie mogę, a biorę dupka 7 dni...