reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Kochana jak sie ciesze ze piszesz, nawet z takimi wiadomosciami. I na poczatku mocno sciskam. Dziwi mnie fakt, ze lekarze uwazaja ze natura w tym nasz organizm jest jak maszyna,ktora przy jednym bledzie daje informacje o wszystkim.
Jestem zaskoczona Twoimi wynikami badan, nie pozostaje Ci nic innego, jak wziac sie w obroty i zadbac troche o siebie. To nie jest tak, ze nie jestes zdolna do ciazy (masz w domu potwierdzenie ze jest inaczej). Aczkolwiek czasami organizm i zdrowie fizycze plata figle.
Trzymam kciuki za poprawe wynikow q[emoji846]
Dziękuję :*
Mi tą tarczycę diagnozują już kilka lat tak naprawdę bo objawy niedoczynności mnie nie opuszczają a w rodzinie 2 kobiety z Hashimoto i 4 z zaburzeniami tarczycy. Tylko wyniki moje nigdy nie były jednoznaczne i dopiero dzisiaj Gince pokazałam wszelkie moje papiery więc mając taki ogólny pogląd wiedziała (mam nadzieję) gdzie uderzyć :)
P.S. Przyrosty masz piękne :) w teorii chłopczykowe ;)

Dziękuję :*
Mi tą tarczycę diagnozują już kilka lat tak naprawdę bo objawy niedoczynności mnie nie opuszczają a w rodzinie 2 kobiety z Hashimoto i 4 z zaburzeniami tarczycy. Tylko wyniki moje nigdy nie były jednoznaczne i dopiero dzisiaj Gince pokazałam wszelkie moje papiery więc mając taki ogólny pogląd wiedziała (mam nadzieję) gdzie uderzyć :)
P.S. Przyrosty masz piękne :) w teorii chłopczykowe ;)
Slucham?! Ja sie martwie ze wlasnie sa male, bardzo male. Bo niektore maja po tych po kilka ladnych tysiecy a u mnie tak wolno...i wolno...

Cześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć po ok tygodniu obserwowania i nadrabiania . Cały tydzień cieszylam i smucilam się razem z wami a nawet uśmiałam :) fajnie że znalazłam takie miejsce jak to.
od lipca staramy się o maleństwo, narazie na spokojnie, bez bety i testów na owu, tylko z kwasem foliowym. Dziś mam 30dc, zwykle trwa tyle także jutro testuje :)

reklama
Cześć dziewczyny, postanowiłam dołączyć po ok tygodniu obserwowania i nadrabiania . Cały tydzień cieszylam i smucilam się razem z wami a nawet uśmiałam :) fajnie że znalazłam takie miejsce jak to.
od lipca staramy się o maleństwo, narazie na spokojnie, bez bety i testów na owu, tylko z kwasem foliowym. Dziś mam 30dc, zwykle trwa tyle także jutro testuje :)
Super! Daj znać, co tam wyszło z testowania :)

Do góry