Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nadchodzi @.. Miałaś już tak kiedys przed @ ?Mam pytanie, co moze oznaczać brązowe delikatne plamienie z maleńkimi jak by grudkami..?. Ostatnia @ 21.10. Owu. 04.11 tak myślę, kolejna @ ma być jutro
Nigdy, miałam 2 dniowe malutkie plamienie ale tylko takie podbarwienie śluzu 11.11 może implantacja i to tyle z takich dziwnych rzeczyMoże nadchodzi @.. Miałaś już tak kiedys przed @ ?
Tak potrafi się objawić wielka chęć posiadania kolejnego dziecka..
Dziękuję i wzajemnie.Super ze wróciłaś do nas. Ważne ze udała się o pomoc. Głowa do góry i działamy dalej razem [emoji5]
Wszystkiego dobrego!
Kiedy miałaś owu?Nigdy, miałam 2 dniowe malutkie plamienie ale tylko takie podbarwienie śluzu 11.11 może implantacja i to tyle z takich dziwnych rzeczy
Myślę że 04.11 poznaje po sluzieKiedy miałaś owu?
Hmmm. Wydaje mi się że jeszcze za wcześnie na implantacje na 11.11. Ale mogę się mylić. Może dziewczyny coś podpowiedzą...Myślę że 04.11 poznaje po sluzie
Myślę że 04.11 poznaje po sluzie
Tak też zrobię choć jest to dziwne, bo inne. No zobaczymy, dziękujęJutro zatestuj i będzie wiadomo trzymam kciuki [emoji110]