PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
W tym miesiacu badania kontrolne oby leczenie szybko przyniosło skutekTego Tobie życzę i sobie też ;-) I wszystkim dziewczynom które czekają na II kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym miesiacu badania kontrolne oby leczenie szybko przyniosło skutekTego Tobie życzę i sobie też ;-) I wszystkim dziewczynom które czekają na II kreski
Dziewczyny czy jak mam testy o czułości 25 to nie ma szans żeby coś pokazało przed @ !!!???? .
Gratulacje! Spokojnej ciążyBeta 14.3
4 tydzien [emoji3590]
Gratulacje! Spokojnej ciąży
Cichutko gratuluję!Slabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
Cichutko gratuluję!
GratulujęJa juz po becie. 14.3 [emoji3590]
Oj kochana nie zostaniesz...jeszcze ja podejmuje walkę jeszcze 5 lat temu jakby mi ktoś powiedział, że to będzie takie trudne to bym się w głowę popukała, przecież tyle moich koleżanek "wpadło" za pierwszym razem więc to nie może być trudne. Niestety życie okazało się brutalniejsze niż myślałam...Ja coś czuje ze zostanę sama na polu bitwy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To gratuluję mocno spokojnej ciąży i dużo zdrówka dla WasJa juz po becie. 14.3 [emoji3590]
Hej, a może jutro w aptece dałoby radę kupić czułość 10? Ja czekam do poniedziałku na @ i testuję..