reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Oj kochana nie zostaniesz...jeszcze ja podejmuje walkę :) jeszcze 5 lat temu jakby mi ktoś powiedział, że to będzie takie trudne to bym się w głowę popukała, przecież tyle moich koleżanek "wpadło" za pierwszym razem więc to nie może być trudne. Niestety życie okazało się brutalniejsze niż myślałam...
Spoko ja tez pewnie tu sie rozgoszczę ma dłużej. 31 dc, brak @ , ale jakos się nie nastawiam. Wolę się miło zaskoczyć. Poza tym tak jak dziewczyny pisaly na samym zajsciu problemy się nie kończą, to dopiero poczatek, wiele po drodze moze sie zdarzyc. Ja jakbym miala cesarkę dzien później zaplanowaną prawdopodobnie nie mialabym teraz mojego Leosia

reklama
Spoko ja tez pewnie tu sie rozgoszczę ma dłużej. 31 dc, brak @ , ale jakos się nie nastawiam. Wolę się miło zaskoczyć. Poza tym tak jak dziewczyny pisaly na samym zajsciu problemy się nie kończą, to dopiero poczatek, wiele po drodze moze sie zdarzyc. Ja jakbym miala cesarkę dzien później zaplanowaną prawdopodobnie nie mialabym teraz mojego Leosia

A co sje działo jak można zapytać ?

Oj kochana nie zostaniesz...jeszcze ja podejmuje walkę :) jeszcze 5 lat temu jakby mi ktoś powiedział, że to będzie takie trudne to bym się w głowę popukała, przecież tyle moich koleżanek "wpadło" za pierwszym razem więc to nie może być trudne. Niestety życie okazało się brutalniejsze niż myślałam...
Dokładnie, u mnie wokół też sporo niespodzianek, człowiek się nie spodziewał, że jak już się zdecyduje to będzie musiał tyle czeka na ||

Ja gdyby nie ta szyjka nisko to bym miała jeszcze nadzieje , co prawda jeszcze 2,3 dni do @ ale nic z tego nie wyjdzie bo dziś zatestowalam ( bo chce zużyć te testy o czułości 25 ) i oczywiście biel nad biele [emoji23][emoji23][emoji23] ale nadzieje zawsze umiera ostatnia 🤩🤩

A co sje działo jak można zapytać ?
Ogólnie to ze względu na cukrzycę ciazową oraz na to ze syn się nie odwrócil główką do dolu mialam cesarkę. Tydzien przed ktg wszystko ok, czulam ruchy , na usg tez ok. Jakos dzien przed ruchy staly się mniej odczuwalne , ale myślałam ze to dlatego ze ma coraz mniej miejsca. Po cesarce jak synka juz wyciagneli, pani anastezjolog ktora byla obok mojej glowy wymienila bardzo powazne spojrzenia z moim lekarzem, nie slyszalam w ogole placzu. Ogolnie bylam w szoku bo balam sie cesarki nie wiedzialam czego sie spodziewac. Po kilku minutach uslyszalam placz, dopiero na następny dzien dowiedzialam się ze pepowina okrecila mu się wokół szyi dosyc mocno

Ja gdyby nie ta szyjka nisko to bym miała jeszcze nadzieje , co prawda jeszcze 2,3 dni do @ ale nic z tego nie wyjdzie bo dziś zatestowalam ( bo chce zużyć te testy o czułości 25 ) i oczywiście biel nad biele [emoji23][emoji23][emoji23] ale nadzieje zawsze umiera ostatnia 🤩🤩
U mnie jeszcze tyle dni do testowania :o najgorszy moment przede mną, i jak tu nie zwariować ;)

reklama
A testowałas ? Czy tak masz ze masz nieregularne @
Synek nam zachorował w okolicach owu.. spał z nami, miał duszności. Martwiliśmy się, nic absolutnie nie wyszło w tym cyklu. Na szczęście synuś doszedł do siebie. Chciałam jak najszybciej zacząć cykle mam 30-32 . A teraz 38 dzien i nic [emoji53][emoji53][emoji53] nie wiem dlaczego ale dwa razy w roku mam taki właśnie dłuższy cykl.

Ale podejrzalam w kalendarzu, że jakbym dostała okresu jeszcze dziś albo jutro. I zaszlabym w tym cyklu to testowalabym w wigilię [emoji23][emoji1787][emoji846]. Haha jakby się udało to byłby najpiękniejszy prezent dla wszystkich. Tak bardzo chcę drugiego dziecka ze chce mi chce płakać. Chyba zegar biologiczny daje o sobie znać. Każdemu zaglądam do wózka a znajomym kradnę dzieci [emoji1787] skończyłam 30 w tym roku. Może dlatego [emoji16][emoji1745]

Do góry