Wow, gratulacje i zdrówkaDziewczyny. Wracam od gina i okazało się ze mam dwa pecherzyki ciążowe,dwa cialka żółte i dwa zalążki zarodków. Jeśli przez dwa tygodnie się nie wchłonie to ciąża bliźniacza...
reklama
MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Ale super [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny. Wracam od gina i okazało się ze mam dwa pecherzyki ciążowe,dwa cialka żółte i dwa zalążki zarodków. Jeśli przez dwa tygodnie się nie wchłonie to ciąża bliźniacza...
GRATULUJĘ TO CUDOWNA WIADOMOŚĆDziewczyny. Wracam od gina i okazało się ze mam dwa pecherzyki ciążowe,dwa cialka żółte i dwa zalążki zarodków. Jeśli przez dwa tygodnie się nie wchłonie to ciąża bliźniacza...
annamariam
Wow super [emoji3590][emoji3590] Co Ty na to?
Dziewczyny. Wracam od gina i okazało się ze mam dwa pecherzyki ciążowe,dwa cialka żółte i dwa zalążki zarodków. Jeśli przez dwa tygodnie się nie wchłonie to ciąża bliźniacza...
MamaWojtusia15
No nie wiem niby nic mnie nie boli ale wczoraj nic nie było a dziś od nowa plamienie lekko brązowe coś mi się wydaje że to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe
Może plamienie implantacyjne?
olaaa7
Jutro chociaż wątpię żeby coś było na rzeczy.Kiedy testujesz?
Super, cudowna wiadomość ! A co Ty na taką nowinę? Mam nadzieję że nic się nie wchłonie. Ależ Ci zazdroszczę [emoji7]Dziewczyny. Wracam od gina i okazało się ze mam dwa pecherzyki ciążowe,dwa cialka żółte i dwa zalążki zarodków. Jeśli przez dwa tygodnie się nie wchłonie to ciąża bliźniacza...
Ja mieszkam w PL i nigdzie się nie wybieram.W PL jest inny system opieki niz za granicami panstwa. I nas przyjmuja juz od pierwszych tygodni-tak mowil lekarz,ktory mnie przyjal. Wszystko w trybie naglym. Szpital panstwowy pod Lublinem.
Oblozenie Warszawskich szpitali, nie tylko polozniczych jest ogromne. W wielu przypadkach odsylaja do domu jak nie ma zagrożenia życia, dlatego jestem pod wrażeniem że Ciebie z taką powagą przyjęli. Tak powinno być...
Wrcaj szybko do domu i ciesz się swoim szczęściem Kochana
ElaStyczna
Czyli cykl stracony.. mam nadzieje ze nasteony juz bedzie normalny i nie rozregulowalo mi sie na wieki.. pecherzyka zadnego przy jajniku nie znalazla wiec mozliwe ze juz po.. no trudno smutno mi troche bo tak naprawde teraz chcialabym @ jak najszybciejNiestety tak. Zdarza się nawet jajeczkowania nim@ się skończy.
Nie martw się.
młoda1994
Ja jak miałam plamienie implantacyjne to też mnie nic nie bolało ale miałam jedno dniowe jasno różowe plamienie.No nie wiem niby nic mnie nie boli ale wczoraj nic nie było a dziś od nowa plamienie lekko brązowe coś mi się wydaje że to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe
reklama
ElaStyczna
Cudowna wiadomosc! Stad takie intensywne kreski i objawyDziewczyny. Wracam od gina i okazało się ze mam dwa pecherzyki ciążowe,dwa cialka żółte i dwa zalążki zarodków. Jeśli przez dwa tygodnie się nie wchłonie to ciąża bliźniacza...