reklama
Tzn staram się o pierwszą dzidzieStaram się. Na 4 lub 5 stronie opisałam swoją historię.
Ok, przeczytałam A ile zostało Ci do terminu miesiączki? Ja też miałam podejrzenie policystycznych jajników ale mimo wszystko się udało i Tobie też się na pewno uda zobaczyszTzn staram się o pierwszą dzidzie
Tak szczerze to nie wiem... powinnam dostać jakoś Max za ok tydzień ponieważ niby 14.06 miałam owulacji wg kalendarza lecz dostałam ovitrelle 17.06 18.06 19.06 I to wtedy doktor kazał się starać... więc obliczylam że powinnam mieć okres jakoś za tydzień chyba...
A jak się czujesz ?Tak szczerze to nie wiem... powinnam dostać jakoś Max za ok tydzień ponieważ niby 14.06 miałam owulacji wg kalendarza lecz dostałam ovitrelle 17.06 18.06 19.06 I to wtedy doktor kazał się starać... więc obliczylam że powinnam mieć okres jakoś za tydzień chyba...
To jest dobre pytanie.... nerwowa niby jak na miesiaczke. Dosyc czesto chve mi sie siku, Piersi obrzmiale i bola mocno A wczoraj się naczytalam, że na samym początku ciazy piersi bolą, są obrzmiale i pojawiają się widoczne żyły na nich a czeste oddawanie moczu to efekt puchnącej macicy, wszystko sobie wkrecilam i dziś po kąpieli nawet widziałam widoczne zyly na piersiach więc już zaczęłam sobie wkrecac ciążę... czuję się ok ale psychicznie jestem nastawiona negatywnie
Psychicznie lepiej się właśnie tak nastawiac, żeby się nie rozczarować, a pozytywnie zaskoczyć jeszcze tydzień oczekiwania i pewnie dużo rzeczy jeszcze zauważysz te objawy które opisalas rzeczywiście wyglądają obiecującoTo jest dobre pytanie.... nerwowa niby jak na miesiaczke. Dosyc czesto chve mi sie siku, Piersi obrzmiale i bola mocno A wczoraj się naczytalam, że na samym początku ciazy piersi bolą, są obrzmiale i pojawiają się widoczne żyły na nich a czeste oddawanie moczu to efekt puchnącej macicy, wszystko sobie wkrecilam i dziś po kąpieli nawet widziałam widoczne zyly na piersiach więc już zaczęłam sobie wkrecac ciążę... czuję się ok ale psychicznie jestem nastawiona negatywnie
Martyna84
Fanka BB :)
Tak jak Vici napisała to wygląda obiecując, jak tak miałam ból piersi pod pachami i po bokach.To jest dobre pytanie.... nerwowa niby jak na miesiaczke. Dosyc czesto chve mi sie siku, Piersi obrzmiale i bola mocno A wczoraj się naczytalam, że na samym początku ciazy piersi bolą, są obrzmiale i pojawiają się widoczne żyły na nich a czeste oddawanie moczu to efekt puchnącej macicy, wszystko sobie wkrecilam i dziś po kąpieli nawet widziałam widoczne zyly na piersiach więc już zaczęłam sobie wkrecac ciążę... czuję się ok ale psychicznie jestem nastawiona negatywnie
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ja mam od drugiego cyklu żyłki na piersiach A w ciąży nie jestem. Także to też nie jest reguła.To jest dobre pytanie.... nerwowa niby jak na miesiaczke. Dosyc czesto chve mi sie siku, Piersi obrzmiale i bola mocno A wczoraj się naczytalam, że na samym początku ciazy piersi bolą, są obrzmiale i pojawiają się widoczne żyły na nich a czeste oddawanie moczu to efekt puchnącej macicy, wszystko sobie wkrecilam i dziś po kąpieli nawet widziałam widoczne zyly na piersiach więc już zaczęłam sobie wkrecac ciążę... czuję się ok ale psychicznie jestem nastawiona negatywnie
Poczekaj do terminu @ I wszystko się wyjaśni kochana. Ja się w zeszłym cyklu tak nakrecilam że pierwsze dwa dni @ płakałam.