reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mi zostało 8 dni do @, dziś nie wytrzymałam i zmierzyłam sobie temperaturę i 36,44... więc znowu się nie udało..
A teraz jak dostanę @ to leki przez 3 msc więc znowu blokada...

Właśnie to jest najgorsze, my się tak nakrecamy a potem jest płacz jak przychodzi miesiaczka, znam to dokładnie, ale czy chcemy czy nie, to i tak się będziemy nakręcac, bo po prostu nam na tym bardzo zależy:(
A najgorsze jest to i już nie jedna osoba nam to powiedziała, że ta nasza psychika tak bardzo nam ciąży

Ja biorę Inofem bo zawiera inozytol. A wyczytałam że w zespole policystycznych jajników jest to dobry składnik. Mój brat jest od wielu lat farmaceutą i polecił mi Femibion. Spróbujcie ma dużo dodatkowych witamin itp. Ja zostałam przy inofem z uwagi na inozytol
To jaki suplement jest najlepszy ? Ja brałam po prostu folik

A najgorsze jest to i już nie jedna osoba nam to powiedziała, że ta nasza psychika tak bardzo nam ciąży
Dokładnie psychika jest bardzo ważna q jeśli ciągle myślimy tylko o jednym, to na pewno nie ułatwia nam spełnienie naszego marzenia. Wszyscy mówią, odpuść, wtedy się uda. Ale to nie jest takie proste. Bo nawet jak zastosujesz się do rad i "niby" odpuścisz to i tak podświadomość cały czas ma nadzieję, że to jednak ten cykl..

reklama
Dokładnie psychika jest bardzo ważna q jeśli ciągle myślimy tylko o jednym, to na pewno nie ułatwia nam spełnienie naszego marzenia. Wszyscy mówią, odpuść, wtedy się uda. Ale to nie jest takie proste. Bo nawet jak zastosujesz się do rad i "niby" odpuścisz to i tak podświadomość cały czas ma nadzieję, że to jednak ten cykl..
Tu się zgodzę ,że to nasza głowa działa i blokuje , po 2 latach starań to wiem ,co miesiąc to samo ginekolog ,monitoring i nic ciągle nic ,1 poronienie ,2 poronienie , i w końcu trafił się ten jeden cykl gdzie nie myślałam ,olałam totalnie ,bo miałam dość psychicznie i się udało ,czego życzę każdej z Was !!!

Do góry