reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mi się wydaje że moja córeczka jest z dnia owulacji :) ale myślicie że ma to jakaś regułę?
Milka, Vici trzymam kciuki za Was. Dajcie koniecznie znać. A testujecie przed terminem? Czy czekajcie cierpliwie? Jak wy wogóle znosicie ten czas do @?
Szczerze to ja nie myśle ze ma to jakaś regule ;D
Ja nie testuje przed okresem ;) mam dostać teoretycznie w poniedziałek ale zrobię test dopiero jak się będzie spóźniał tydzień ze względu na to ze czasem cykl trwa 34 dni

reklama
Ja biorę mama dha plus bo takie witaminy poleciło3mi 2 ginekologow, zawiera już kwas foliowy w wystarczającej ilosci

Ja biorę Inofem bo zawiera inozytol. A wyczytałam że w zespole policystycznych jajników jest to dobry składnik. Mój brat jest od wielu lat farmaceutą i polecił mi Femibion. Spróbujcie ma dużo dodatkowych witamin itp. Ja zostałam przy inofem z uwagi na inozytol

reklama
Do góry