Dołączyłam do Ciebie w tym miesiącu. Dziś 1dc...
reklama
Masz 5 dzieci, naprawdę ?Nie stresuje się . Nie mam parcia , raczej spokojnie podchodzę do starania bo to o 6 ciaze więc bez spiny. Bardziej chodzi mi o to że będąc w ciazy muszę odstawić leki A nie chce dzieciakow zaszkodzić . Kiedyś też beta mi nie wyszła A potem okazało się że owu się przesunela i w ciazy byłam o 2 tyg młodszej. Okres się zatrzymał i tyle na usg lekarz mówił że endo na okres, cycki bolały, A beta ujemna po miesiącu okazało się że to 6t3d więc byłam zaskoczona jak to przecież beta i usg miałam więc mnie już nic nie zdziwi =)
Kotmonika87
Fanka BB :)
Nie byłam 5 razy w ciazy A mam dwie córyMasz 5 dzieci, naprawdę ?
Rozumiem, przykro mi. A teraz już długo się staracie ?Nie byłam 5 razy w ciazy A mam dwie córy
Kotmonika87
Od czerwcaRozumiem, przykro mi. A teraz już długo się staracie ?
montek.87
W moim przypadku PMS rowniez bylo inne niz dotychczas... Hmm... Nie wiem co poradzic Tobie. Chyba tylko cierpliwosc biorac pod uwage skaczace dlugosci cyklowOd dwóch miesięcy cykle w trzy trąby. Miesiąc temu dostałam okres w 17dc, we wcześniejszym w 28. Koniec moich cudnych, 23 dniowych. Mam PMS ale jakoś teraz mam bardzo, jestem płaczliwa, śpiąca, bolą mnie piersi i rwie w brzuchu. I w sumie na zmianę płaczę i jestem zła
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Czekam czekam, dziękuję bez sensu cykle się rozregulowały, bez przyczyny. Co zrobić, jak żyćW moim przypadku PMS rowniez bylo inne niz dotychczas... Hmm... Nie wiem co poradzic Tobie. Chyba tylko cierpliwosc biorac pod uwage skaczace dlugosci cyklow
HappyBabyMama
Ja teoretycznie jutro lub pojutrze mam dostac okres. Dwa testy negatywy a ja nadl się łudzę ze okres nie przyjdzie a w końcu zobaczę dwie kreski. Ale bym chciała. Ale pewnie czym więcej się nakręcam tym większe będzie rozcArowanie
montek.87
Rozumiem Ciebie. Pamietam jak sama miala skoki cyklu: 24, 35, 29,45!! Szukalam przyczyny ale nie znalazlam takich. Normalnie tak wyszlo i koniec. Z czasem wrocilo do normy 28-29-30 dni i to uznawalam za normalny cykl.Czekam czekam, dziękuję bez sensu cykle się rozregulowały, bez przyczyny. Co zrobić, jak żyć
To jest wlasnie najgorsze-nakrecac sie a potem pudlo biel vizira i @... Efekt osob niecierpliwych: chcialybysmy od razu wiedziec czy sie udalo a nie czekac i czekacJa teoretycznie jutro lub pojutrze mam dostac okres. Dwa testy negatywy a ja nadl się łudzę ze okres nie przyjdzie a w końcu zobaczę dwie kreski. Ale bym chciała. Ale pewnie czym więcej się nakręcam tym większe będzie rozcArowanie
reklama
Ja pojutrze mam dostac @ dwa negatywne testy. Czekam I tez sie ludze 7 cykl juz....Ja teoretycznie jutro lub pojutrze mam dostac okres. Dwa testy negatywy a ja nadl się łudzę ze okres nie przyjdzie a w końcu zobaczę dwie kreski. Ale bym chciała. Ale pewnie czym więcej się nakręcam tym większe będzie rozcArowanie