montek.87
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki moze to dobry znakU mnie 27 dc co dziwne w ogóle mnie nie bolą piersi a zawsze conajmniej tydzień przed okresem bolą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki moze to dobry znakU mnie 27 dc co dziwne w ogóle mnie nie bolą piersi a zawsze conajmniej tydzień przed okresem bolą.
Kurczatko, moze stres i nerwy swoje robia
O kurczatko, to moze i tym razem tak bedzie zycze jak najlepiejNie stresuje się . Nie mam parcia , raczej spokojnie podchodzę do starania bo to o 6 ciaze więc bez spiny. Bardziej chodzi mi o to że będąc w ciazy muszę odstawić leki A nie chce dzieciakow zaszkodzić . Kiedyś też beta mi nie wyszła A potem okazało się że owu się przesunela i w ciazy byłam o 2 tyg młodszej. Okres się zatrzymał i tyle na usg lekarz mówił że endo na okres, cycki bolały, A beta ujemna po miesiącu okazało się że to 6t3d więc byłam zaskoczona jak to przecież beta i usg miałam więc mnie już nic nie zdziwi =)
Wiesz jak wydaje ci się że owu wystąpiła u ciebie później niż miała być to policz 14 dni do przodu i wtedy spróbuj zatestowac w ten dzień co ci wyszedł. Ja myślałam że będę miała owu 1.11, 2.11 a śluz płodny i ból jajników miałam dopiero 4.11 więc z dni płodnych z kalendarzyka wychodzi mi okres 16.11 a z owu 18.11 i będę dopiero wtedy testować bo po dziewczynach widać że wcześniej nie ma sensu i szkoda nerwów [emoji8][emoji8][emoji8]Termin miałam na piątek dziś nadal nie ma okresu
Owulacje miałam 27 bo byłam na monitoringu ale starania byly 28 i 29 okres powinnam mieć w piątek ale nie przyszedł. Wczorajsza beta ujemna .Wiesz jak wydaje ci się że owu wystąpiła u ciebie później niż miała być to policz 14 dni do przodu i wtedy spróbuj zatestowac w ten dzień co ci wyszedł. Ja myślałam że będę miała owu 1.11, 2.11 a śluz płodny i ból jajników miałam dopiero 4.11 więc z dni płodnych z kalendarzyka wychodzi mi okres 16.11 a z owu 18.11 i będę dopiero wtedy testować bo po dziewczynach widać że wcześniej nie ma sensu i szkoda nerwów [emoji8][emoji8][emoji8]
Z tym ze teraz dokładnie wiem kiedy była owu tj 27.10 A starania były 28 i 29 okres powinien być w piątek A do dziś go nie ma .O kurczatko, to moze i tym razem tak bedzie zycze jak najlepiej
Wiec moze bedzie jak w poprzednim przypadku. Sa dwa wyjscia: albo ponowna beta albo ginekologZ tym ze teraz dokładnie wiem kiedy była owu tj 27.10 A starania były 28 i 29 okres powinien być w piątek A do dziś go nie ma .
17dc na ile dniowe? W moim przypadku PMS bylo brutalne gdy zaszlam w ciaze...Moje drogie, znowu nie nadążam z czytaniem Was, chociaż staram się ostro nadrobić jestem w 17dc, mam dziwne objawy, cycki bolą jak nigdy, mleczny śluz, w brzuchu rwie. A do tego.. Dzisiaj poryczałam się na serialu 39 i pół. I płakałam jak bóbr, czyżby PMS wjechał aż tak brutalnie?
Od dwóch miesięcy cykle w trzy trąby. Miesiąc temu dostałam okres w 17dc, we wcześniejszym w 28. Koniec moich cudnych, 23 dniowych. Mam PMS ale jakoś teraz mam bardzo, jestem płaczliwa, śpiąca, bolą mnie piersi i rwie w brzuchu. I w sumie na zmianę płaczę i jestem zła17dc na ile dniowe? W moim przypadku PMS bylo brutalne gdy zaszlam w ciaze...