reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny jak ja Was rozumiem, tez mam presję, że "muszę" zajść w ciążę do końca roku z uwagi na zawirowania i niepewność w pracy. Dlatego mam nadzieję, że Mikołaj przyniesie mi w prezencie dwie kreski (w tym cyklu testowanie wypadnie akurat 6.12). :)
Ja z kolei nie mam presji, że muszę ale bardzo mocno chcę. Ja mam nadzieję, że grudzień będzie moim miesiącem i na styczniowe urodziny męża dam mu w prezencie II kreseczki :)

Mam techniczne pytanie nie to że sie ludze ze moze blad lab albo cos ale małżonek zadał mi dziś inne pytanie i nie wiem sama czy nie ma racji
Wiem kiedy była owu ale starania były już po owu czyli ile dni od ostatnich starań beta będzie wiarygodna? Ile trwa najdłuższy czas zapłodnienia po którym wyjdzie już beta. ?
Mąż twierdzi że wyglądam inaczej-ładniej, piersi mam obrzmiale, dużo mlecznego śluzu i szyjka jest jak by zaklejona, zaklejona. Dziwnie długa. Temperatura nie spada cały czas 37.2 . Okresu nadal brak .
Może beta była za szybko zrohiona? Jak myślicie?

Myśle ze te 12 dni po owu i powinna być kreska chociaż u snerfetki tak nie była a z kolei unijnej dziewczyny dużo przed okresem

Mam techniczne pytanie nie to że sie ludze ze moze blad lab albo cos ale małżonek zadał mi dziś inne pytanie i nie wiem sama czy nie ma racji
Wiem kiedy była owu ale starania były już po owu czyli ile dni od ostatnich starań beta będzie wiarygodna? Ile trwa najdłuższy czas zapłodnienia po którym wyjdzie już beta. ?
Mąż twierdzi że wyglądam inaczej-ładniej, piersi mam obrzmiale, dużo mlecznego śluzu i szyjka jest jak by zaklejona, zaklejona. Dziwnie długa. Temperatura nie spada cały czas 37.2 . Okresu nadal brak .
Może beta była za szybko zrohiona? Jak myślicie?
A kiedy masz termin @ ? Ja zrobilam bete 4 dni przed @ i wyszla negatywna. Dopiero dzien przed wyszedl pozytywny

reklama
Do góry