A Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?@Dwa+Trzy Powtarzalas test?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?@Dwa+Trzy Powtarzalas test?
Ginekolog powiedział mi, że w tym cyklu ciąży nie będzie, bo pecherzyki graafa są za małe (jak na dzień cyklu w którym byłam badana) i błona śluzowa zbyt cienka i nawet jeżeli coś zaskoczy to i tak się ciąża nie utrzyma
Tak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wynikiA Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?
Wspolczuje Kochana i mocno sciskam co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamietaj to nowy cykl i nowa szansa.Trzymałam się a jednak coś we mnie pękło.. widok krwi na wkładce robi swoje. Zaczynam 1dc.
Dobrze ze mój N będzie dzis raczej pozno z pracy to mam czas żeby się pozbierać, bo na razie to płaczek mi się załączył i żal do całego świata. Na szczęście to chwilowe, popłacze sobie i podniosę głowę znów [emoji5]
Jednak nie ma co zawierzać szyjce( nadal wysoko i miękka) mam wrażenie ze robi co jej się chce [emoji6]
To dawaj znać. Ja idę jutro na powtórkę. Ale mam nadzieję, że nie będę znowu czekać do 20 na wynikiTak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wyniki
Tak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wyniki