reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A w którym dniu cyklu byłaś? Jak długie masz cykle? Może to pco i wystarczy stymulacja?
Byłam w 10dc. Zwykle miałam cykle po 30 dni równo, ale przedostatni cykl trwał 36 dni i wtedy myślałam już, że może ciąża jest, a ostatni 27 także jakieś rozregulowanie nastąpiło. Niby wszystko ok. Zobaczymy co dalej, bo gin też mówił, że w razie co będzie stymulacja i badania pod kątem płodności męża.

reklama
Byłam w 10dc. Zwykle miałam cykle po 30 dni równo, ale przedostatni cykl trwał 36 dni i wtedy myślałam już, że może ciąża jest, a ostatni 27 także jakieś rozregulowanie nastąpiło. Niby wszystko ok. Zobaczymy co dalej, bo gin też mówił, że w razie co będzie stymulacja i badania pod kątem płodności męża.

Owulacja jest zwykle 12-14 dni przed miesiączka. Ewidentnie masz nieregularne cykle, ten cykl tez się wydłuży skoro 10dc nic nie było widać

Szaleństwo!!!!! 4 dni po terminie @ i nie zrobiłam testu (ciążoweg, LH ani nie sikałam na papierek lakmusowy :p), nie byłam na becie, nie dotykam co 10min cycków... Wyobrażacie to sobie ? ;);)

Coś przestawiłam w głowie, coś w sobie. Trzeba przyjmować życie takim jakim jest. Nie walczyć. Po prostu żyć tym życiem jakie się ma, a nagrody przyjdą same...

Trzymam za wszystkie testujące kciuki. Miłego długiego weekendu dziewczyny.

Owulacja jest zwykle 12-14 dni przed miesiączka. Ewidentnie masz nieregularne cykle, ten cykl tez się wydłuży skoro 10dc nic nie było widać
W niedzielę i poniedziałek gin zalecił przytulanko :) a we wtorek wizyta co z tymi moimi pechęrzykami jest i jak one wyglądają i czy doszło w ogóle do owulacji i oczywiście co z moją cienką błoną śluzową. Zobaczymy co powie. Ja już nastawiłam się na cykl grudniowy :)

Szaleństwo!!!!! 4 dni po terminie @ i nie zrobiłam testu (ciążoweg, LH ani nie sikałam na papierek lakmusowy :p), nie byłam na becie, nie dotykam co 10min cycków... Wyobrażacie to sobie ? ;);)

Coś przestawiłam w głowie, coś w sobie. Trzeba przyjmować życie takim jakim jest. Nie walczyć. Po prostu żyć tym życiem jakie się ma, a nagrody przyjdą same...

Trzymam za wszystkie testujące kciuki. Miłego długiego weekendu dziewczyny.
Podziwiam wytrwałość :) ja bym nie wytrzymała :)

reklama
Do góry