reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie to już 15 cykli - ciąża i poronienie maj-lipiec (czyli bez starań 3 cykle). Po poronieniu 3 cykl teraz i czekam na @...
Kiedy masz termin @? Ja trzy dni. Nie czuje sie na nic, wczoraj o 21 juz spalam hehe jestem jakas zmeczona po tym urlopie ;)
Trzymam kciuki!
Mam takie prywatne pytanie mogę?
Myslisz o tym lipcowym poronieniu?
Bo mi sie czesto zdarza w samochodzie jak jestem sama. Jakos tak nie mysle specjalnie ale taki ciag mysli sie pojawia i nagle zaczynam myslec o tym.. a myslalam o czyms zupelnie innym

Kurka chwilę człowiek tu nie zagląda a później nie może nadążyć co się dzieje :) Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które ujrzały w ostatnim czasie dwie kreski! Trzymam kciuki za pozostałe! Powodzenia i cierpliwości tym które testują na dniach :D

Cześć dziewczyny. Ja się witam spadkiem temperatury kolejnym także i negatywnym testem także @ witaj.
Co prawda ani widu ani słychu ale temp jeszcze mnie nie zawiodła, wygląd na to ze cykl mi się nieco wydłużył. No ale nic, czekam na krwawienie i kończę z temperaturami i obserwacjami. Po staremu w kalendarzy termin miesiączki i to wszystko. Może się kiedyś uda [emoji5]

Fajnie ze kolejne dzisiaj testy doszły. Ach jak się cieszę, poprawia mi to nastrój ze jednak się udaje [emoji5]

Miłego dnia wszystkim.

reklama
Obyś miała racje, bo mi się wczoraj jak nigdy śniły pozytywne kreski i ciąża [emoji5] jakaś zmiana by się przydała [emoji6]
Trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze sie uda. Ja przyznam Ci sie, ze poprzedni cykl obserwowalam temp, sluzy i co tam jeszcze nie patrzylam. W tym olalam wszystko, skupilam sie na korzystaniu z zycia i przyjemnosci z mezem. Potem zobaczylam, ze cos jest nie tak. Ale mowie, przez 20 dni mialam gdzies co sie dzieje. A dzis ciesze sie pozytywnym 3 testem :)

Do góry