reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie to już 15 cykli - ciąża i poronienie maj-lipiec (czyli bez starań 3 cykle). Po poronieniu 3 cykl teraz i czekam na @...
Kiedy masz termin @? Ja trzy dni. Nie czuje sie na nic, wczoraj o 21 juz spalam hehe jestem jakas zmeczona po tym urlopie ;)
Trzymam kciuki!
Mam takie prywatne pytanie mogę?
Myslisz o tym lipcowym poronieniu?
Bo mi sie czesto zdarza w samochodzie jak jestem sama. Jakos tak nie mysle specjalnie ale taki ciag mysli sie pojawia i nagle zaczynam myslec o tym.. a myslalam o czyms zupelnie innym

Kurka chwilę człowiek tu nie zagląda a później nie może nadążyć co się dzieje :) Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które ujrzały w ostatnim czasie dwie kreski! Trzymam kciuki za pozostałe! Powodzenia i cierpliwości tym które testują na dniach :D

Cześć dziewczyny. Ja się witam spadkiem temperatury kolejnym także i negatywnym testem także @ witaj.
Co prawda ani widu ani słychu ale temp jeszcze mnie nie zawiodła, wygląd na to ze cykl mi się nieco wydłużył. No ale nic, czekam na krwawienie i kończę z temperaturami i obserwacjami. Po staremu w kalendarzy termin miesiączki i to wszystko. Może się kiedyś uda [emoji5]

Fajnie ze kolejne dzisiaj testy doszły. Ach jak się cieszę, poprawia mi to nastrój ze jednak się udaje [emoji5]

Miłego dnia wszystkim.

reklama
Obyś miała racje, bo mi się wczoraj jak nigdy śniły pozytywne kreski i ciąża [emoji5] jakaś zmiana by się przydała [emoji6]
Trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze sie uda. Ja przyznam Ci sie, ze poprzedni cykl obserwowalam temp, sluzy i co tam jeszcze nie patrzylam. W tym olalam wszystko, skupilam sie na korzystaniu z zycia i przyjemnosci z mezem. Potem zobaczylam, ze cos jest nie tak. Ale mowie, przez 20 dni mialam gdzies co sie dzieje. A dzis ciesze sie pozytywnym 3 testem :)

Do góry