reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/

A jaki test robiłaś? Mnie niestety pink tak zawiódł. Ale moim zdaniem to było wcześnie i mogła to być szybko wykryta biochemiczna. Przykro mi bardzo. Bądź silna, trzymaj się tam mocno.

Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
No co ty, że co? , no nie wierzę!!
Biedna, tule mocno!!!
Co jest z tymi testami?

No cos Ty? Czyli nie ma co na 100% wierzyc testom. Ehh...przykro mi strasznie kochana, ale nie przejmuj sie listopad bedzie Twoj zobaczysz. Glowa do gory i staramy sie dalej. Ja wierze, ze moj bedzie grudzien bo niestety ginekolog juz rozwial moje marzenia o listopadzie :(

Co to za głupoty? Była tu już taka jedna której wychodziły testy owu pozytywne kilka dni a okazało się że ciąży nie ma i było wielkie rozczarowanie. Test ciążowy jest do wykrycia ciąży a test owu do wykrycia piku LH nic inaczej i nie odwrotnie.
No to proszę sobie doczytać a nie mnie obrażać. Test owulacyjny jest w stanie wykryć wczesną ciążę (potwierdzone przez lekarza), ponieważ hormon produkowany przy owulacji jest również odpowiedzialny za utrzymanie wczesnej ciąży. Sprawdziłam to także na sobie. Jajo mnie obchodzi jak komuś wychodziło. Nie napisałam że musi wykryć, tylko że jest taka możliwość. Czytajcie ze zrozumieniem.

No to proszę sobie doczytać a nie mnie obrażać. Test owulacyjny jest w stanie wykryć wczesną ciążę (potwierdzone przez lekarza), ponieważ hormon produkowany przy owulacji jest również odpowiedzialny za utrzymanie wczesnej ciąży. Sprawdziłam to także na sobie. Jajo mnie obchodzi jak komuś wychodziło, może testy były przeprowadzone nie odpowiednio.
A gdzie ja cie obraziłam.? Nazwa testów chyba jasno mówi, że test owulacyjny jest do owulacji, a ciążowy do ciąży.

reklama
A gdzie ja cie obraziłam.? Nazwa testów chyba jasno mówi, że test owulacyjny jest do owulacji, a ciążowy do ciąży.
Nie napisałam że musi wykryć, tylko że jest taka możliwość. Czytajcie ze zrozumieniem. To tak jak z objawami. Mogą świadczyć zarówno o zbliżającej się miesiączce jak i o ciąży.

Do góry