reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ale szybko Ci wyszedl,super. Ja tez termin mam na 11.11 az kusi sprawdzic hehe

Miałam poczekać do jutra, ale nie wytrzymałam. :p

Niekoniecznie, test owulacyjny też wykrywa ciążę :)
Nie zgodzę się. Może wyjść pozytywny w przypadku ciąży, może być tez pozytywny bez ciąży. Może być negatywny z ciążą i negatywny bez ciąży. Nie ma zależności.

reklama
Miałam poczekać do jutra, ale nie wytrzymałam. [emoji14]

Nie zgodzę się. Może wyjść pozytywny w przypadku ciąży, może być tez pozytywny bez ciąży. Może być negatywny z ciążą i negatywny bez ciąży. Nie ma zależności.
Dokładnie to tak samo jak by koleżanka napisała że testem ciążowym sprawdza owulacje w sensie pik LH.

Adjustments.JPG

Robiłam zamówienie w gemini i kupiłam ze względu na cenę. Miała któraś z Was jakie opinie?

Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
Ze slucham, ze co?! To ja juz sie boje pojsc jutro na bete!!

Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/

Przykro mi :(

Jak to progesteron 1 ? A jakie są normy? Jeden to tak jakby w ogóle owu nie było...albo już spada na miesiączkę :( Chociaż bardziej bym była za tym ze spada i wkrótce pojawi się okres.

reklama
Pytanie do dziewczyn,ktore zobaczyly 2 kreseczki: zmienilyscie moze suplementacje wraz z wynikiem? Ja obecnie zazywam Prenega Start...
Nic nie zmieniałam. Nadal Femibion tylko teraz 1 a nie 0, i nadal końskie witaminy wszystkie inne. Tylko musiałam witaminę C zwiększyć i magnez bo mnie wszystko bolało i jakieś przeziębienie mnie brało.

Do góry