U
użytkownik-a
Gość
Montek ile przed miesiączka wyszedł ci test ?U mnie 18-19 lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Montek ile przed miesiączka wyszedł ci test ?U mnie 18-19 lipca
Ja tez 8dc wiec jesteśmy już 3 ten miesiąc będzie naszU mnie również 8dc - to już trzy jesteśmy w takim samym dc !!! W sobotę zaczynam robić testy owu ;-)
Jeszcze jestem ja !!Montek, trzymam kciuki i bardzo się cieszę
Gratuluję!
Chyba już z naszego forum staraczki niewiele staraczek zostało....
Dziewczyny który to wasz cykl starań?U mnie również 8dc - to już trzy jesteśmy w takim samym dc !!! W sobotę zaczynam robić testy owu ;-)
Wczoraj i dzis byly delikatne cienie kresek. Pierwszy test 3dni przed @Montek ile przed miesiączka wyszedł ci test ?
Ale szybko Ci wyszedl,super. Ja tez termin mam na 11.11 az kusi sprawdzic hehe4-5 dni przed. @ powinna być 11/12 listopada
Gratuluje wszystkim !! Jezu ale fajnie sie czyta takie pozytywne rzecZy do poludnia!
Ja 25dc. Szyjka wysoko i mam sporo sluzu. Kusi mnie chociaz test owu czy faktycznie by cos pokazal ale grzcznie poczekam do terminu @ z testowaniem.
Niekoniecznie, test owulacyjny też wykrywa ciążęTest owu bez sensu. Jak juz bardzo chcesz to proponuje jutro z pierwszego moczu test ciążowy
Co to za głupoty? Była tu już taka jedna której wychodziły testy owu pozytywne kilka dni a okazało się że ciąży nie ma i było wielkie rozczarowanie. Test ciążowy jest do wykrycia ciąży a test owu do wykrycia piku LH nic inaczej i nie odwrotnie.Niekoniecznie, test owulacyjny też wykrywa ciążę