reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Pytanie do dziewczyn,ktore zobaczyly 2 kreseczki: zmienilyscie moze suplementacje wraz z wynikiem? Ja obecnie zazywam Prenega Start...

reklama
A mnie zastanawia bo przecież to są suplementy więc dlaczego lekarz ma je niby przepisywać? No chyba że ma z tego prowizje.

Pytanie do dziewczyn,ktore zobaczyly 2 kreseczki: zmienilyscie moze suplementacje wraz z wynikiem? Ja obecnie zazywam Prenega Start...
Ja od czasu poronienia biorę pregna plus i folian solgara. I myśle, ze tego mi nie będzie zmieniał. Ale u mnie dojdzie jeszcze acard i heparyna, ale to dopiero po potwierdzeniu ciąży i serduszka w 6 tyg.

Wiecie mysle ze cien cienia to nie ciaza... Mam takie dziwne przeczucie... Moj widzi druga kreske a ja sceptycznie podchodze. Boje sie i tyle
U mnie we wrześniu był cień cienia słabszy niż nie jeden test tutaj. Testowałam wtedy 2 dni przed @. Z dnia na dzień kreska była coraz silniejsza. A teraz zaczęłam 11 tc :)

Heloł koleżanki. Ale dużo napisałyście! Gratuluję Wam ciąży! :D Ja w tym miesiącu już tak na poważnie będę myśleć o staraniu się. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Na razie 8dc.

Te, które chcą uciekać, bo im się już udało - zostańcie z nami, będziecie nam służyć radą, opisywać swoje dolegliwości, pomagać! :) :)

Heloł koleżanki. Ale dużo napisałyście! Gratuluję Wam ciąży! :D Ja w tym miesiącu już tak na poważnie będę myśleć o staraniu się. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Na razie 8dc.

Te, które chcą uciekać, bo im się już udało - zostańcie z nami, będziecie nam służyć radą, opisywać swoje dolegliwości, pomagać! :) :)
Ja nie planuje uciekac,ale poradze bys nie "myslala o staraniu sie". My w tym cyklu polecielismy na spontana :D

reklama
U mnie również 8dc - to już trzy jesteśmy w takim samym dc !!! W sobotę zaczynam robić testy owu ;-)

Do góry