Karusia18192
Fanka BB :)
Wg moich obliczeń 14-15 lipiec, ale okaże się na wizycieBrzukachatki lipcowe na kiedy macie termin? Jak mnie się marzy dołączyć do lipcowek ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg moich obliczeń 14-15 lipiec, ale okaże się na wizycieBrzukachatki lipcowe na kiedy macie termin? Jak mnie się marzy dołączyć do lipcowek ehh
Ja też nie chcę. Tu mi taaaak dobrze. Czuję mega wsparcie i pomoc.
a ile masz do @? widze ladny cien!Dziewczyny! Ja tez się witam testem. Zobacz załącznik 1042295
wow ale ekstra!Dziewczynki!!!!
Przedwczorajszy ból to było zagnieżdzenie
Intuicja mnie nie zawiodła
Jest cień! Pokazał się od razu więc to taki prawdziwy cień - nieurojony haha
Pochwaliłabym się ale mam wrażenie, że na focie nic nie widać
A wściekła na ten mój organizm miałam dzisiaj odpuścić testowanie.. Tylko ten nagły zalew Sahary dał mi do myślenia, spadek.apetytu wczorajszy, okropny trądzik na czole ( a miewam po jednej kroście może raz w miesiącu) i co najśmieszniejsze- wiele z Was pisało o biegunce ale siedziałam cicho bo.sobie myślę, nie nie nie tym razem, nie wkręcisz się w to uwierzcie, że zazwyczaj odwiedzam wc co drugi, trzeci dzień a teraz mój M pytał czy jakichś wynalazków z aliexpress nie zamówiłam bo biegam kilka razy dziennie hahahahaha I objaw nr jeden: nie miałam typowego pierdolca przed @ i płaczę nawet przeglądając forum
Jeszcze się cała trzęsę ..
Na pewno pójdę dzisiaj sprawdzić betę i progesteron bo jednak ten ból jak na @ mnie niepokoi no i temperatura, którą zaczęłam mierzyć w tym cyklu, nie mam żadnego odniesienia a myślę że powinna być wyższa.
Ja sie dowiem w przyszlym tygodniu <3
Ale lekarz wylicza z dnia ostatniej miesiączki a dodatkowo z USG. A kiedy miałyście ostatnia @?Wg moich obliczeń 14-15 lipiec, ale okaże się na wizycie
4-5 dni przed. @ powinna być 11/12 listopadaa ile masz do @? widze ladny cien!
Ja miałam @ 5 październikaAle lekarz wylicza z dnia ostatniej miesiączki a dodatkowo z USG. A kiedy miałyście ostatnia @?
Mnie o ile się udało to załapałabym się jeszcze na lipiec na 25 go.
Jesli od miesiaczki to 4 lipiecAle lekarz wylicza z dnia ostatniej miesiączki a dodatkowo z USG. A kiedy miałyście ostatnia @?
Mnie o ile się udało to załapałabym się jeszcze na lipiec na 25 go.
U mnie 18-19 lipcaJesli od miesiaczki to 4 lipiec