reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Cześć ja też szaleje nawet jak głupia zrobiłam test a to za wcześnie. Krzyż boli więc jestem przeziębiona no ale cóż co zrobisz no nic nie zrobisz. Ja 30 lat kończę 1 stycznia i zawsze Mówiłam,że do 30 mam czas to się pomyliłam życie
Ja sobie mowilam ze do 27 zajde ale nie wyszlo... Studia i kariera byly wazniejsze oraz najwazniejsze-nie spotkalam dobrego faceta w zyciu.

reklama
A czy ktoś jeszcze tu walczy o pierwsze dziecko w wieku 33 lat lub więcej? Czy tylko ja jestem tu taka stara prukwą, która się ocknęła, że chce mieć w końcu dziecko? :/

Ja sobie mowilam ze do 27 zajde ale nie wyszlo... Studia i kariera byly wazniejsze oraz najwazniejsze-nie spotkalam dobrego faceta w zyciu.
Haha przypomniało mi się jak ja kiedyś mówiłam, ze jak będę miała 28 lat to już będę miała dwójkę dzieci. Ups, nie wyszło :) Tez nie miałam odpowiedniego faceta, tez praca itp itd. Ech, no ale tak miało być ;)

Witam wszystkie dziewczyny i dołączam do grona starających się. Mam 6letniego synka i stwierdziliśmy, że już czas, żeby miał rodzeństwo. Staramy się od czerwca, wiem, że to krótki czas, ale przy pierwszej ciąży jakoś było prościej. Także, wtedy też byłam tu na forum i razem po prostu raźniej, dlatego zostaje tutaj z Wami :)

Ja też zaczynam cieszyć się ciążą jak już wiem, że wszystko jest dobrze. Tak jak piszesz, te dwie kreseczki to dopiero początek.
Ja jeśli nawet będę wiedziała że jest dobrze to chyba nie będę umiała cieszyć się ciąża. Za dużo widziałam w tym roku. Dla mnie to będzie 40 tygodni strachu...

Witam wszystkie dziewczyny i dołączam do grona starających się. Mam 6letniego synka i stwierdziliśmy, że już czas, żeby miał rodzeństwo. Staramy się od czerwca, wiem, że to krótki czas, ale przy pierwszej ciąży jakoś było prościej. Także, wtedy też byłam tu na forum i razem po prostu raźniej, dlatego zostaje tutaj z Wami :)
Cześć ja też rodziłam W 2013 roku i też tu byłam

Ja jeśli nawet będę wiedziała że jest dobrze to chyba nie będę umiała cieszyć się ciąża. Za dużo widziałam w tym roku. Dla mnie to będzie 40 tygodni strachu...
Doskonale Cię rozumiem. Z jednej strony radość, z drugiej strach. I tak jak piszesz do samego końca. Nawet po porodzie jest strach, dopóki wszystkich badań nie porobią i nie powiedzą że dziecko zdrowe

reklama
Do góry