reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Takiego nie, ale powiem Ci ze mi też te cykle skaczą jak chca raz 30 dni a za chwilę 26..
No ostatnie miesiace to jakies wariactwo. Wczesniej zdarzaly mi sie w ciagu roku moze dwie sytuacje gdzie roznica wynosila plus/minus jeden dzien, ale to wiadomo - stres, choroba, cokolwiek.
Teraz juz ciezko mi sie połapac, organizm robi ze mna co chce... [emoji28]
Testy owu robie dalej, co miesiac. Wychodzi na to, ze owu w cyklach sie nie zmienia, tylko wariuje faza lutealna... co w ogole mi nie pasuje, bo to dosc stala wartosc. Testy klamia? No moze byc i tak. Zwariowac mozna...

reklama
Dziewczyny moje przeczucia sie sprawdzily. Obudzil mnie straszny bol prawej strony brzucha i pomyslalam ze moze to pelny pecherz. Poszlam do toalety z mysla ze przy okazji zrobie test i byl juz bez drugiej kreseczki :( otrzasnelam sie i zorientowalam sie ze ze mnie cos wisi i ze brzuch mnie boli jak na okres.. na papierze zauwazylam w sluzie tylko mala kropke w sluzie i krew.. cos okropnego

Dziewczyny moje przeczucia sie sprawdzily. Obudzil mnie straszny bol prawej strony brzucha i pomyslalam ze moze to pelny pecherz. Poszlam do toalety z mysla ze przy okazji zrobie test i byl juz bez drugiej kreseczki :( otrzasnelam sie i zorientowalam sie ze ze mnie cos wisi i ze brzuch mnie boli jak na okres.. na papierze zauwazylam w sluzie tylko mala kropke w sluzie i krew.. cos okropnego
Ale ze co to okres? Jak tylko mała kropla krwi była to może tylko jakieś plamienia?

Witajcie dziewczyny. Ja mam dzis dola. Od rana pobolewaja mnie jajniki, dodatkowo temp spadla do 37.09... Przeczuwam najgorsze, ze sie nam nie powiodlo [emoji17] dzis sroda, testuje w piatek ale specptycznie nastawiona [emoji17][emoji17][emoji17]

Witajcie dziewczyny. Ja mam dzis dola. Od rana pobolewaja mnie jajniki, dodatkowo temp spadla do 37.09... Przeczuwam najgorsze, ze sie nam nie powiodlo [emoji17] dzis sroda, testuje w piatek ale specptycznie nastawiona [emoji17][emoji17][emoji17]
Lepiej być sceptycznie nastawionym niż wmawiać sobie ciążę po objawach i później się bardzo rozczarować. Także czekaj do piątku. Niech moc będzie z Tobą :)

Dziewczyny hej hej :) nie martwcie się, u mnie było zero objawów. Dopiero z rozpoczęciem 5. tygodnia zaczęły się delikatne mdłości. Trzymam za Was kciuki

reklama
Lepiej być sceptycznie nastawionym niż wmawiać sobie ciążę po objawach i później się bardzo rozczarować. Także czekaj do piątku. Niech moc będzie z Tobą :)
Dzieki za te slowa ale ja czuje ze nie podolam. Jestem po 30, wiec znacznie trudniej zajsc mi w ciaze... Zwlaszcza ta pierwsza... Sama nie wiem co robic...

Do góry