reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Zawsze tak masz przed @?
Aż tak nie i nie tyle przed @ chyba, że się jutro wybiera bo krzyż boli dzień przed tak rozlewająco.
A dzisiaj calutki dzień mnie boli podbrzusze i krzyż ale teraz tak rwąco, że aż jakieś dreszcze mnie przechodzą i jakby bardziej od lewego jajnika po samo udo. Dziwnie tak, niby jak zwykle ale inaczej.
Jak nic Tsunami przede mną :\

reklama
Aż tak nie i nie tyle przed @ chyba, że się jutro wybiera bo krzyż boli dzień przed tak rozlewająco.
A dzisiaj calutki dzień mnie boli podbrzusze i krzyż ale teraz tak rwąco, że aż jakieś dreszcze mnie przechodzą i jakby bardziej od lewego jajnika po samo udo. Dziwnie tak, niby jak zwykle ale inaczej.
Jak nic Tsunami przede mną :\
Ja nie wiem, czy my wszystkie współ odczuwamy... Mnie też wszystko dziś boli. Nawet krzyż, który bolał mnie tylko raz jeden w życiu, przy porodzie. Dom wariatów;)
Ja nabrałam wody i taka pełna się zrobiłam wieczorem . Jak na @.

Czy któraś testuje w piątek?? Ja w piątek powinnam dostać @ ale cały czas mam pełno śluzu i mam wrażenie, że mam rozpulchnioną macice (nie wiem czy to dobrze bo nigdy nie badałam) . Na szczęście kłócie jajników przeszło kilka dni temu bo było uciążliwe

Czy któraś testuje w piątek?? Ja w piątek powinnam dostać @ ale cały czas mam pełno śluzu i mam wrażenie, że mam rozpulchnioną macice (nie wiem czy to dobrze bo nigdy nie badałam) . Na szczęście kłócie jajników przeszło kilka dni temu bo było uciążliwe

Ja sobie zatestuje, a nóż coś już wyjdzie :p to będzie hmm 25 albo 26 dc haha a jak nie to w Sobotę.. Ja ciągle mam "mokro"

Ja sobie zatestuje, a nóż coś już wyjdzie [emoji14] to będzie hmm 25 albo 26 dc haha a jak nie to w Sobotę.. Ja ciągle mam "mokro"
Nie chce się doszukiwac ale w tym cyklu mam dużo różnych zmian, których wcześniej nie zaobserwowałam. Ale przecież moje pęcherzyki zniknęły więc nie liczę na cud w tym cyklu

Ja nie wiem, czy my wszystkie współ odczuwamy... Mnie też wszystko dziś boli. Nawet krzyż, który bolał mnie tylko raz jeden w życiu, przy porodzie. Dom wariatów;)
Ja nabrałam wody i taka pełna się zrobiłam wieczorem . Jak na @.
No tak to działa niestety ;)
Ale może wreszcie wszystkie zaczniemy współodczuwać ciążę :D
Wzięłam nospę bo to było nie do wytrzymania..

Dzięki dziewczyny dużo mi dało to co napisaliście. Cieszę się że mogłam się wam pożalić. Od razu mi lepiej. Postaram się zrobić tak żeby było dobrze. Postaram się też zmienić nastawienie do dzieci i bardziej wspierać męża.

A przypomnij kiedy masz @ ? U mnie nie pamiętam żeby szyjka byla wysoko podczas cyklu, dopiero na początku ciąży była wysoko że ledwo sięgałam.

Będzie na pewno super wynik :)
Ja do @ mam daleko jeszcze -22 listopad. narazie jestem w fazie okołoowulacyjnej i ta szyjka mnie zastanowiła bo nie sprawdzałam jej wcześniej w tym czasie. Przed ostatnim okresem miałam niziutko i wtedy w ogole zrobiłam pierwszy raz zabieg sprawdzania szyjki nawet nie wiedzialam ze to co wyczuwam to w ogóle szyjka (fejspalm)

Czesc dziewczyny :) gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo i zobaczyly dwie kreseczki. Zycze Wam spokojnej i zdrowej ciazy :)
Do mnie @ zawitala w tym miesiacu 3dni wczesniej... niestety. Ogolnie zauwazylam tendencje do skracania i wydluzania cyklu w ostatnich miesiacach i ciezko mi sie polapac. Z 30dni skacze miedzy 26 a 33. Wariactwo.
Mam pytanie, bo czasem ale nie zawsze i ogolnie dosc slabo przed okresem czulam bol piersi/sutkow. W ogole nie przezywam jakos specjalnie PMS juz od dobrych kilku lat. Wiem, ze takie odczucie to kwestia naturalna itp. Ale dzis 2/3dc i piersi dalej bolą, sutkow nie dotkne bo az plakac mi sie chce... Nigdy tak nie mialam. Zastanawiam sie co sie dzieje...
Miala ktoras z Was taki nieprzyjemny epizod?

reklama
Czesc dziewczyny :) gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo i zobaczyly dwie kreseczki. Zycze Wam spokojnej i zdrowej ciazy :)
Do mnie @ zawitala w tym miesiacu 3dni wczesniej... niestety. Ogolnie zauwazylam tendencje do skracania i wydluzania cyklu w ostatnich miesiacach i ciezko mi sie polapac. Z 30dni skacze miedzy 26 a 33. Wariactwo.
Mam pytanie, bo czasem ale nie zawsze i ogolnie dosc slabo przed okresem czulam bol piersi/sutkow. W ogole nie przezywam jakos specjalnie PMS juz od dobrych kilku lat. Wiem, ze takie odczucie to kwestia naturalna itp. Ale dzis 2/3dc i piersi dalej bolą, sutkow nie dotkne bo az plakac mi sie chce... Nigdy tak nie mialam. Zastanawiam sie co sie dzieje...
Miala ktoras z Was taki nieprzyjemny epizod?

Takiego nie, ale powiem Ci ze mi też te cykle skaczą jak chca raz 30 dni a za chwilę 26..

Do góry